BASSKA pe 23 Aprilie in B52, in cadrul Dark Side Nights

BASSKA pe 23 Aprilie in B52, in cadrul Dark Side Nights

23 Aprilie 2015
Bucuresti - B52
Pret: 20 de Lei

 Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 23 aprilie, la a noua editie Dark Side Nights, cu BASSKA si IRIE WARRIORS.

DOORS: 21:00

BILET: 20 lei - http://bit.ly/19nbLc5

After-party: Taraboi De Joi @ B52 - Intrarea libera

Eveniment: http://on.fb.me/1FL6WYy

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Dark Side Nights este o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <<fabricat in Romania>> si nicidecum mercantilizarea lui.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f