Between Colors lanseaza albumul "Simulacrum" pe 11 noiembrie la Quantic

11 Noiembrie 2017
Bucuresti - Quantic

28.09.2017

Between Colors publica mai multe detalii noi legate de "Simulacrum"!

Trupa bucuresteana de modern metal Between Colors prezinta afisul complet pentru lansarea celui de-al doilea material din cariera - "Simulacrum".

Acestia au invitat trupele W3 4R3 NUM83R5 (melodic metalcore, Brasov) si Linear Disorder (melodic death, Bucuresti) sa li se alature in pe scena din Quantic.

Formatia confirma faptul ca vor fi proiectii, decoruri si costume create special pentru acest spectacol si vor mai incorpora niste surprize pentru a avea un show complet si cat mai interesant.

Mai mult, mai jos gasiti si coperta noului album:

Poze Poze pentru articole - Between Colors

11.05.2017

Between Colors lanseaza albumul "Simulacrum" pe 11 noiembrie la Quantic

Cu ocazia sarbatoririi a 5 ani de existenta, formatia bucuresteana Between Colors anunta lansarea unui nou album - "Simulacrum". Trupa va sustine un concert special in club Quantic, sambata, pe 11 noiembrie. Pentru mai multe detalii, puteti consulta pagina oficiala de event de pe Facebook aici: https://www.facebook.com/events/1915397772038655/

Formatia a lansat anul trecut primul lor disc "M.A.D." alaturi de peste 400 de oameni, iar pentru "Simulacrum" acestia declara ca va fi un show mai ambitios, cu multe surprize! Tot ce spun momentan este cuvantul-cheie: neon.

Albumul "M.A.D." poate fi achizitionat astfel:

* In format fizic, cu booklet color de 30+ pagini si sleeve: http://bit.ly/2ggMvK5

* Google Play: http://bit.ly/2fH8vxZ

* Bandcamp: http://bit.ly/2fGS2M9

* iTunes: http://apple.co/2fC9YoN

* Deezer: http://bit.ly/2fGQDFt

* Spotify: http://spoti.fi/2eI4J4Z

* Amazon: http://amzn.to/2fC6frl

 

Social media: FACEBOOK || YOUTUBE || INSTAGRAM || TWITTERDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook