Black Sabbath - The End Of The End pe 28 septembrie la Happy Cinema


28 Septembrie 2017
Bucuresti - Happy Cinema
Pret: 35 Lei

End of The End este cronica turneului final al trupei care a faurit sunetul genului Metal - Black Sabbath. Pe 4 februarie 2017, formatia a venitpescena din Birmingham, orasulunde a inceputtotul, pentru a sustine concertul cu numarul 81 siultimul din turneul The End coborand cortinapeste o cariera care s-a desfasurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

Spectacolul a fost sold out si a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani in arenele din lumea intreaga. Inca de la inceput, din 1968, au creat un sunet care avea sa formeze baza Heavy Metal-uluisi care avea sa influenteze trupe din intreaga lume - o influenta care este inca simtit apana in prezent.

The End of The End este povestea finalului, un concert incarcat de emotii. Fanii sunt adusi in inima actiunii, cu trupa pe scena, pe masura ce aceasta performeaza hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele. Sabbath a profitat de de acestao cazie si a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unica catorva din melodiile lor preferate.

Acest film oferafanilor o viziune intim a asupra relatiilor dintre membrii trupei si despre tachinarile dintre ei, cu amintiri individuale si de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommi si Geezer Butler.

Trupa are fani din mai multe generatii iar aceasta este o ocazie pentru acestia sa se intalneasca si sa ii vada pe baietii din Birmingham facand ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la infiintarea trupei. Acesta este ultimul cuvant de la cea mai mare trupa de Heavy Metal din toate timpurile.

Biletele costa 35 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook