Blame Hofmann in Quantic!


21 Iulie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 15-20

 Blame Hofmann revine pe scena Quantic dupa o pauza de 6 luni, pauza in care trupa a lucrat atent la piese ce nu au mai fost interpretate in tara. Baietii pregatesc un show acompaniat de noi proiectii vizuale ce vor fi orchestrate live de catre Ivona Catana.

Asadar, hofmanii va invita sambata, 21 Iulie, in gradina de vara Quantic unde vor sustine un show de peste 2 ore in care vor avea ca warmup un setlist de prog metal preparat de bunul lor prieten, Cheia Do si invitati speciali, trupa ohhimark.

Cunoscut pentru petrecerile tematice organizate si pentru faptul ca vrea sa imparta cu lumea poliritmurile, riffurile ascultate si descoperite in tihna, acasa sau pe unde apuca, Cheia Do pregateste doua seturi speciale pentru acest eveniment, unul de warmup si unul de after party, menite sa te poarte in alte dimensiuni pe ritmuri de prog metal, stoner  drone, postrock, postmetal si altele.

ohhimark(Bucuresti) este o trupa de ProgMetal cu o tenta ambientala, formata in 2017. Nascuta din pasiunea unor oameni de a face muzica fara compromisuri, ohhimark este formata din 5 membri, romani si francezi (Vlad, Octav, Gautier, Ned, Virgile). Printre influentele lor se numara Tool, Leprous, Wiseau, Scale the Summit, Karnivool.

La intrare veti gasi si afisul trupei pe care il puteti achizitiona, iar la cerere poate fi semnat de catre membrii trupei.

Bilete: 
15 lei in presale pana vineri, 20 iulie inclusiv
20 lei in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare

You dig Tool?

Atunci asta e showul la care trebuie sa participi.

Spiral out and Join us in this psychedelic experience!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX  Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:0022:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook