Bohemian Rhapsody - Queen Tribute Show by Merqury Legacy pe 3 aprilie in Beraria H


03 Aprilie 2019
Bucuresti - Beraria H
Pret: 25-45

 Miercuri - 3 aprilie - o experienta de neuitat te asteapta la Beraria H! Un show tribut QUEEN cum rar ai ocazia sa vezi. Italienii de la Merqury Legacy, cel mai bun band QUEEN TRIBUTE din Europa, ti-au pregatit un concert la inaltime cu costume si proiectii vizuale care iti vor da senzatia ca esti prezent la un concert cu Freddie Mercury,Brian May, Roger Taylor si John Deacon in carne si oase!

Acces: 19:45 // Show: 21:45
 
Bilete:
45 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa
 
Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa.
 
Despre Tribute Nights:
In fiecare miercuri, la Beraria H, te bucuri de cele mai fidele interpretari #live ale artistilor tai preferati din toata lumea. Ti-am pregatit show-uri de exceptie cu trupe tribut care arata la fel, se imbraca la fel, au aceeasi voce si aceeasi energie ca artistii carora li se dedica. Mai bine sa-i vezi decat sa-i pierzi!
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook