Bosquito at /FORM Space


09 Octombrie 2020
Cluj Napoca - /FORM SPACE, Cluj-Napoca
Pret: 42.38

 Bosquito este o formatie romaneasca de muzica, fondata de Radu Almasan. Trupa abordeaza un fusion de rock latin cu o gama larga de influente care variaza de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de rock alternativ.

In perioada 2002-2005 au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima pozitie a topurilor din Romania, dupa care trupa a fost inactiva intre 2005-2010.

Dupa comeback-ul din ultimii ani, Bosquito se bucura de o popularitate renascuta, trupa fiind printre cele mai active din Romania la capitolul aparitii live.

Trupa s-a concentrat exclusiv pe activitatea concertistica, fiind unul din artizanii principali ce sustin ideea de industrie muzicala bazata pe un box-office real in functie de vanzarea de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook