Brasov: Machiavellian God + Shadows Out of Time live


12 Martie 2020
Brasov - Rockstadt
Pret: 10

 "Machiavellian God" (Bucuresti) & "Shadows Out of Time" (Varna, BG) au pornit in turneu de promovare a primelor lor materiale de studio, doua LP-uri aparute sub egida labelului bucurestean "Psychosounds Music".

"Machiavellian God" prezinta albumul "Divine Flaw" incarcat cu sonoritati melodic-death metal (data lansare oficiala 23.11.2019).

MACHIAVELLIAN GOD

Vlad "Flip" Plapcianu - Vocals

Mihai "Mike" Dinuta - Guitar

Alex "Bastardu" Gheorghe - Guitar

Valentin Cristocea - Bass Guitar

Emi Ravasel - Drums

"Shadows Out of Time" vine cu albumul self-titled, in care predomina sonoritatile melodic-power metal (data lansare 16.11.2019).

SHADOWS OUT OF TIME - Melodic Power Metal (Varna)

Georgi Dimov - Vocal

Stanimir "Stavry" Stavrev - Vocal

George Pehlivanov - Bass

Petar Velev - Guitar

Gordan Kaloianchev - Guitar

Valentin Deskov - Drums

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook