Brasov: QUEEN Tribute pe 3 aprilie 2021

03 Aprilie 2021
Brasov - Kruhnen Musik Halle
Pret: 52.68-73.75

 Muzica formatiei Queen va rasuna din nou pe scena din Rockstadt in data de 3 aprilie 2021.

Joseph Lee Jackson revine in Romania dupa sold out-ul rasunator din 2019. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregatit un spectacol nou pentru toti iubitorii legendarului solist si ai formatiei Queen. Alaturi de Joseph se va afla si Craig Farlay, cel mai bun imitator al lui Brian May.

Joseph Lee Jackson urmeaza acest drum de mai bine de 19 ani, in timp fiind remarcat chiar de Brian May si de Roger Taylor. Impresionati de el, cei doi l-au invitat in cadrul mai multor petreceri, la una dintre ele cantand pentru insasi mama lui Freddie Mercury. Joseph a fost invitat si la dezvelirea statuii lui Freddie din Feltham. Concertul sustinut in Dubai a fost transmis de MTV Asia si a fost urmarit de milioane de oameni.

Presa de specialitate i-a numit concertele lui Joseph drept „cele mai asemanatoare” emulari ale unei experiente Queen.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook