Bucovina - Lansare Single la /FORM Space


16 Octombrie 2020
Cluj Napoca - /FORM SPACE
Pret: 42.38

 Bucovina revine in Cluj-Napoca cu un concert live in care aduce cea mai noua poveste, cea a otelului care nu cunoaste rugina.

Stahl Kennt Keinen Rost este cel mai recent single al trupei, inregistrat cu Robse (Equilibrium/Minas Morgul) ca vocalist invitat; aceasta piesa va aparea si pe albumul pe care Bucovina il pregateste pentru luna decembrie a acestui an.

In octombrie, Bucovina aniverseaza 20 de ani de la primul concert si o prezenta neintrerupta pe scenele nationale si internationale. La inceputul lui 2021, Bucovina pregateste un turneu european care deja contine peste 30 de date in 15 tari.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook