Bucovina Acustic Park - 8-9 iulie la Vatra Dornei

08 Iulie 2017 - 09 Iulie 2017
Vatra Dornei - Vatra Dornei
Pret: Free

03.07.2017

Bucovina Acoustic Park a intrat cu pregatirile pe ultima suta de metri

Iar din goana pregatirilor, ne-a sarit in cale ideea de a mai face o zi de festival, astfel incat vineri, 7 iulie, va fi ziua ce va deschide festivalul, o zi dedicata folk-ului, folclorului si poeziei. Pe 7 iulie, pe scena din Parcul Central vor concerta Mihaela Popescu, Cornel Angelescu, Mihai Hrincescu, Constantin Irimie si Zicalasii, incepand cu ora 20, iar in Salonul Alb al Casei de Cultura va avea loc, de la ora 18, lansarea volumului "Poezia care canta" (editura Musatinii, coordonator dl. Ion Dragusanul), un volum ce reuneste poezii (in romana si engleza) ale majoritatii vocalistilor trupelor ce vor concerta sambata si duminica (printre care Nick Fagadar, Octavian "Vita" Horvath si Doru Trascau). 

Sambata, pe scena din Parc vor urca Fior, Natif, The MonoJacks si Implant Pentru Refuz iar duminica Gray Matters, Toy Machines, Luna Amara si Travka. In ambele seri, concertele incep de la ora 20. Toate formatiile canta in formula acustica/semi-acustica. Accesul este gratuit.  

Dar asta nu e tot! Pentru ca promovam conceptul de show "acustic", ne-am gandit sa aducem aproape (chiar foarte aproape...) de public muzicieni cu experienta care nu sunt neaparat in "lumina reflectoarelor" in trupele in care activeaza, desi ii cunoasteti cu siguranta. Astfel, in Salonul Alb al Casei de Cultura, sambata, de la 18.30, va concerta Vali Rauca (chitara, voce Grimus) iar duminica, de la aceeasi ora, Eugen "Oigan" Nutescu (chitara, voce, bas Robin and The Backstabbers, Kumm, Moon Museum). Ambele concerte vor dura, fiecare, aproximativ 60 de minute si vor fi 100% unplugged. Accesul la aceste concerte este gratuit, dar restrictionat la un numar restrans de persoane pe seara. Pentru detalii, urmariti pagina de Facebook a festivalului, www.facebook.com/BucovinaAcousticPark!

Asadar, trupe avem, Parc avem, cu scena si sunet vin prietenii de la Expert Music Suceava, loc de hamace este, veverite si voie buna din belsug! Va asteptam cu drag!

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe bucovinaacousticpark@yahoo.com. 

23.03.2017

Bucovina Acustic Park - 8-9 iulie la Vatra Dornei

Bucovina Acoustic Park va avea debutul in zilele de 8 si 9 iulie 2017, in parcul central din Vatra Dornei. Echipa organizatorica a festivalului este aceeasi echipa care a adus Moldovei si Bucovinei festivalul Bucovina Rock Castle.

Acumuland experienta cu acest festival, aflat in acest an la a 7-a editie, cei implicati au decis sa ofere publicului si un festival de outdoor orientat spre sonoritati mai asezate, potrivite cu decorul special al Vetrei Dornei. Dupa cum se afirma inca din titlu, in festival veti putea asculta trupe si artisti de rock interpretand in cheie acustica si semi-acustica propriile compozitii si nu numai. Festivalul va avea doua locatii: scena principala din Parc si salonul alb al Casei de Cultura. In aceasta a doua locatie, in fiecare din cele doua seri ale festivalului veti putea asculta cate un artist si chitara lui, 100% unplugged, fara nici un fel de sonorizare.

De asemenea, Bucovina Acoustic Park va fi locul in care muzica se va impleti cu poezia. Organizatorii isi propun sa lanseze o carte continand poezii ale textierilor si vocalistilor prezenti in festival, carte care se va numi "Poezia care canta".

Intentia acestui festival este de a promova cultura alternativa, muzica de calitate si respectul pentru mediul inconjurator si patrimoniul cultural al orasului Vatra Dornei. 

 

Intrarea la festival este libera.

 

Sambata 8 iulie:

Fior 

Natif 

The Mono Jacks 

Implant Pentru Refuz

 

Duminica 9 iulie:

Gray Matters 

Toy Machines 

Travka

Luna Amara 

 

Vali Rauca (Grimus) 

Oigan (Robin and the Backstabbers, Kumm, Moon Museum)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook