Bucovina invadeaza Arenele Romane pe 9 decembrie

09 Decembrie 2017
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 45 - 60 Lei

19.09.2017

Bucovina Fanpack la vanzare pe iabilet.ro

Pe data de 9 Decembrie ne intalnim la Arenele Romane din Bucuresti cu Bucovina pentru traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta formatia va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante!

Va spunem doar sa va cumparati bilete din timp. Precedentele doua showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost SOLD OUT!

Pentru acest eveniment, s-a pus in vanzare pe iabilet.ro si 'Bucovina Fanpack' la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include:

- afis color (cu autograf)
- bratara textila cu logo
- acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Pret: 35 de lei

Atat suplimentul cat si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

In oferta earlybird primele 200 de bilete costa 45 de lei, ulterior, vor costa 50 respectiv 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei!

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fanpack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

- afis color (cu autograf)
- bratara textila cu logo
- acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

O serie de trupe invitate sa cante alaturi de Bucovina vor fi anuntate in curand!

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus

20.07.2017

Bucovina invadeaza Arenele Romane pe 9 decembrie

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 9 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrusca poate an de an, putem si noi !

Nu am pregatit o descriere pompoasa, va spunem doar sa va cumparati bilete din timp. Precedentele doua showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost SOLD OUT! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Beraria H, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

In oferta earlybird primele 200 de bilete costa 45 de lei, iar in ziua concertului vor costa 50 respectiv 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei!

O serie de trupe invitate sa cante alaturi de Bucovina vor fi anuntate in curand!

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus

Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertromcealy
romcealy


ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook