Bucovina la Arenele Romane

08 Decembrie 2018
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 45 - 70 RON

01.05.2018

Det Open Air se reprogrameaza pe 8 decembrie la Arenele Romane

 Bucovina ne-au transmis urmatorul mesaj:

Dragii nostri, concertul de pe 11 mai de la Arenele Romane se muta pe 8 decembrie, tot la Arenele Romane. Pregatisem niste surprize pe care nu am avut suficient timp sa le finalizam pentru a le prezenta asa cum trebuie. Am invatat ca nu exista intodeauna timp destul pentru a sustine intr-una concerte si festivaluri in tara si in afara ei, pentru a pune la punct un nou turneu euro si sa facem si ceva interesant intr-un festival al nostru.

Situatia asta ne intristeaza, cu atat mai mult cu cat vanzarile sunt bune si ne dorim de mult o prima editie de DOA in sfarsit in aer liber. Showul din decembrie coincide insa si cu lansarea de album, asa ca speram sa ne revansam pe deplin cu aceasta ocazie.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru 8 decembrie. Fanii care isi doresc banii inapoi ii pot primi fara probleme de la www.iabilet.ro printr-un mail la contact@iabilet.ro.

23.04.2018

SurAustru duc povestea Negura Bunget mai departe alaturi de Bucovina la Det Open Air pe 11 mai la Arenele Romane

 Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA) prezentata de BUCOVINA. Aceasta este o idee experimentala, o reproducere a showului din fiecare an din iarna al trupei Bucovina de la Arenele Romane dar facut vara, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor "mai in fata", in cadrul unui eveniment de amploare. In presale biletele costa doar 50 de lei si se gasesc pe iabilet.ro 

 
Primele nume confirmate alaturi de Bucovina in cadrul festivalului DET Open Air 2018 au fost Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God. Aceste trupe au fost selectate de catre noi dupa ce am analizat toate propunerile primite. 
 
Este momentul sa aflam inca un headliner alaturi de Bucovina, mai exact o mare surpriza: SURAUSTRU!
 
Din cenusa formatiei Negura Bunget, membri ai mai multor componente ce au activat sub aceasta titulatura vor debuta la Det Open Air sub un nou nume si un nou concept muzical si liric, menit sa duca propria poveste muzicala mai departe.
 
Sub numele SurAustru, acesta va fi primul show prezentat si totodata prima data cand trupa va prezenta propriile compozitii ce vor figura pe materialul de debut. 
 
In componenta trupei ii regasim pe: 
 
Stefan Zaharescu - voce 
Tibor Kati - voce, chitara, keyboards 
Corodan Ovidiu - bass 
Petrica Ionutescu - instrumente traditionale 
Mihai Florea - chitara Hoit - chitara 
Nadaban Sergiu - tobe
 
 
DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.
 
Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:
 
- Presale – 50 lei pana pe 11 mai
- La intrare – 60 lei
 
Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment Tara de Sus si METALHEAD
28.03.2018

Bucovina va canta in premiera o piesa noua in aceasta saptamana

Bucovina isi pregateste fanii pentru concertul de la Arenele Romane de pe 11 Mai, DET Open Air.

Astfel, pentru show-urile pe care le vor sustine in acest weekend la Sibiu si la Cluj Napoca, Bucovina va canta in premiera piesa 'Noaptea Nimanui', o noua compozitie care va fi inclusa pe viitorul album ce va fi lansat in Decembrie.

Daca ar fi sa sintetizam la modul amuzant esenta piesei, ea vorbeste despre "avantajele pe care consumul exagerat de etanol le poate conferi cateodata individului, in lupta cu fortele intunecate care salasluiesc in negura codrului."

Va asteptam in Sibiu si Cluj weekendul acesta pentru a testa teoriile noastre legate de efectul alcoolului asupra moroilor, stimelor, piezelor rele si celorlalte creaturi mitice.

#folcheviblec #detunusta #bucovina

Poze Poze pentru articole - Noaptea Nimanui

Cu Bucovina si cu invitatii lor ne vom intalni asadar pe 11 Mai la Arenele Romane in cadrul DET Open Air. Pe scena vor mai urca Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God urmand sa mai anuntam cel putin inca doua nume.

DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- Earlybird – 45 lei pana pe 20 aprilie

- Presale – 50 lei pana pe 11 mai

- La intrare – 60 lei

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

19.03.2018

BUCOVINA anunta primii invitati la DET Open Air 2018

 Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA) prezentata de BUCOVINA. Aceasta este o idee experimentala, o reproducere a showului din fiecare an din iarna al trupei Bucovina de la Arenele Romane dar facut vara, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor "mai in fata", in cadrul unui eveniment de amploare. In earlybird biletele costa doar 45 de lei si se gasesc pe iabilet.ro

Primele nume confirmate alaturi de Bucovina in cadrul festivalului DET Open Air 2018 sunt Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God. Aceste trupe au fost selectate de catre noi dupa ce am analizat toate propunerile primite.

Urmeaza sa mai anuntam macar inca doua nume, din care unul, speram noi, va aduce ceva cu totul special si neasteptat in peisajul metalic actual. In cadrul DOA2018, Bucovina vor canta si piese de pe viitorul material de studio, un album care va fi lansat anul acesta, in luna decembrie. Va multumim pentru sustinerea acordata trupei in cei aproape 18 ani de existenta si va invitam sa cladim impreuna inca o parte a scenei noi din tara.

Cenusa Soarelui

Cenusa Soarelui este o formatia care a luat nastere in Cluj Napoca, in 2016. Dupa cum declara chiar artistii formatia "reprezinta o abordare sonora si vizuala a unei lumi create sub forma initiala de benzi desenate."

In momentul de fata componenta trupei este urmatoarea:

Ionut Domilescu - Voce

Serban G. Ontanu Craciun - Chitara

Ionut Florin Dumitrescu - Chitara

Paul Tenciu - Bass

Robert Bravjak - Tobe


Damage Case

Infiintati in 2011, Damage Case este una dintre putinele trupe de Spee Metal din Romania.

Fiind puternic influentati de trupe precum Motorhead (de unde si numele), Judas Priest, dar si de formatii de thrash, in perioada lui de glorie, directia muzicals este un mix de Speed/Thrash di Rock'n'Roll, mereu rapid, agresiv di old school.

Pe scurt, Damage Case sunt "The Romanian Rock'n'Roll Psytol"

Damage Case inseamna:

Dragos Coman - Chitara, Voce

Ioan Barbu - Chitara, Voce

George Nicolae - Bass

Codrin Stamate - Tobe


Linear Disorder

Cu o activitate care incepe in vara lui 2016, Linear Disorder abordeaza un Melodic Death Metal avand printre influente de la Parkwat Drive pana la Dark Trankuillity sau Architects.

Linear Disorder ineamna:

Mihail Georgescu - Chitara, Voce

Mihai Maciuca - Voce Chitara

Robert Valentin Bencze - Tobe

Ana Necula - Bass


Machiavellian God

Machiavellian God si-a pus bazele in toamna anului 2016 ca proiect menit sa exploreze laturile intunecate ale psihicului uman folosindu-se atat de progresiile muzicale ale instrumentistilor Mihai Dinuta (chitara), Alex Gheorghe (chitara), Valentin Cristocea (bass) si Emi Ravasel (tobe), cat si de versurile profunde ale lui Vlad Plapcianu (voce).

Omul care cunoaste suferinta, atat mentala cat si fizica, ajunge sa vada in aceasta o solutie pentru a-si depasi conditia. Adoptand acest pricipiu de a-si cali victimele prin tortura, Zeul Machiavelic isi zdrobeste creatia pentru a o desavarsi.

Formatia din Bucuresti este si castigatoarea din acest an a sectiunii Best Metal Newcomer din cadrul Metalhead Awards.

Componenta Machiavellian God este urmatoarea:

Vlad "Flip" Plapcianu - Voce

Mihai "Mike" Dinuta - Chitara

Alex "Bastardu" Gheorghe -  Chitara

Valentin Cristocea - Bass

 

Emi Ravasel - TobeDET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- Earlybird – 45 lei pana pe 20 aprilie

- Presale – 50 lei pana pe 11 mai

- La intrare – 60 lei

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment Tara de Sus si METALHEAD

11.01.2018

Bucovina la Arenele Romane

Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA) prezentata de BUCOVINA. Aceasta este o idee experimentala, o reproducere a showului din fiecare an din iarna al trupei Bucovina de la Arenele Romane dar facut vara, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor „mai in fata”, in cadrul unui eveniment de amploare.

DOA nu va avea campanii de like-uri pe Facebook, ci va fi centrat pe dorinta trupelor de a face un pas in afara zonei lor de confort, pas care le poate ajuta cu adevarat sa creasca. Ne intereseaza mai mult activitatea trupelor noi (concerte, demo-uri, albume) si nu ce se intampla pe social media, intrucat ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce se intampla pe scena. Revenim curand cu informaii despre cum poate ajunge trupa ta sa cante la DOA.

Ca si scop pe termen mediu, DET Open Air isi propune sa evolueze de la un eveniment de nisa catre unul la care sa poata aspira formatiile aflate la inceput de drum. Daca se va dovedi ca principiul functioneaza, vom incerca sa ridicam standardele si sa avem ca invitati trupe din afara tarii. DET Open Air se bazeaza pe sprijinul celor care vor sa contribuie la dezvoltarea muzicala a scenei, descoperind si sustinand formatii noi. Inspirati de ideea lui Sabaton Open Air, speram sa putem aplica in Romania o reteta care functioneaza in afara tarii.

Prima trupa anuntata pentru DET Open Air 2018 suntem noi, organizatorii, adica Bucovina!

Detu' nu sta!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- Earlybird – primele 200 de bilete: 45 lei

- Presale – 50 respectiv 60 lei

- La intrare – 70 lei

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment Tara de Sus si METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook