Bucovina, special exclusive show la Hard Rock Cafe pe 15 martie

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Bucovina Poze Bucovina Poze Bucovina Poze Bucovina
Adauga si tu o poza

15 Martie 2017
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 30 - 50 Lei

Miercuri, pe 15 martie, de la ora 21:30, in premiera la Hard Rock Cafe, Bucovina va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic Live Concerts !

Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu un show sold out la Arenele Romane in 2015, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului a decis ca este timpul sa ridice stacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din Bucuresti ! Special pentru acest concert, nu avem mese in fata scenei iar biletele costa doar 30 de lei asa ca se anunta un sold-out rapid!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1500 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 50 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei: 30 lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Concerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertromcealy
romcealy


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook