Buzau: Concert Trooper pe 13 mai

Buzau: Concert Trooper pe 13 mai

13 Mai 2022
Buzau - Cafeneaua Artistilor
Pret: 50

 Dupa o lunga perioada in care am stat departe de scena, dupa doi ani in care am fost nevoiti sa amanam zeci de concerte, dupa mult prea mult timp la distanta de voi, a venit momentul sa cantam din nou impreuna. Anuntam astazi o prima serie de concerte. Vor urma si alte orase.

Speram sa ne vedem cu voi in cat mai multe locuri!

Stay Trooper!

In cei 26 de ani de activitate Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 800.000 de oameni, in peste 850 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Piese ca "Destin", "Strigat", "Amintiri", "Tari ca muntii", "Trec anii", "Radacini de dor" sau "In ziua a opta" au devenit adevarate imnuri pentru generatii intregi de ascultatori.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f