byron concerteaza Solo Together la Timisoara

24 Martie 2017
Timisoara - Fratelli Lounge & Club
Pret: 30 Lei

Turneul cu patru capi de afis Overground Elements debuteaza pe 17 februarie. Alaturi de The Mono Jacks, Travka si Robin and the Backstabbers, cei de la byron vor concerta prin rotatie in tara, ajungand in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. In turneu, byron vor prezenta in premiera materiale de studio noi; sub conceptul „Solo Together”, fiecare membru al trupei a compus si inregistrat separat cate un album de autor, iar impreuna va vor prezenta live noile lor creatii!

Programul turneului Overground Elements / byron Solo Together este dupa cum urmeaza: 

- 17 februarie, Iasi, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)

- 10 martie, Bucuresti, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)

- 24 martie, Timisoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)

- 7 aprilie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2)

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane si masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfarsitul anului 2016, trupa a sustinut un turneu national pentru sarbatorirea a 10 ani de activitate.

byron – Marea (official video)

https://youtu.be/CaP6fC3_cTA

Haideti asadar la concertele byron – Solo Together din turneul Overground Elements! Biletele sunt in vanzare in retelele www.iabilet.ro (pentru orasul Cluj).

www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

http://elements.overground.ro

 

INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook