Cel mai bun tribut Beatles desemnat de BBC concerteaza pe 17 martie la Hard Rock Cafe!

17 Martie 2017
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 40-120 Lei

Pe 17 martie The Fab Beatles concerteaza la Hard Rock Cafe! Lasa-te cuprins de frenezia anilor de aur ai rock’n’roll-ului, intr-o seara fabuloasa! Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” si multe alte hituri, in interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

Desemnata de BBC cea mai buna trupa tribut Beatles, si aleasa de casa de discuri EMI pentru a contribui la promovarea CD-ului „Beatles 1” , trupa The Fab Beatles este in acest moment tributul Beatles pe care fanii din intreaga lume doresc sa il vada live! 

Formatia, al carui program include concerte in de-a lungul si de-a latul Europei, Asiei si celor doua Americi, va ajunge in premiera la Bucuresti pe 17 martie. Pentru concertul din Hard Rock Cafe sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.

Categoria VIP - 120 ( intalnire cu artistii, poza si autograf )

Categoria 1 - loc la masa in fata scenei 90 lei 

Categoria 2 - loc la masa in sala 70 lei 

Categoria 3 - loc in picioare 40 de lei 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si la Hard Rock Cafe 

Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertromcealy
romcealy


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook