Cel mai bun tribut Beatles desemnat de BBC concerteaza pe 17 martie la Hard Rock Cafe!

17 Martie 2017
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 40-120 Lei

16.03.2017

A mai ramas o zi pana la intalnirea cu The Fab Beatles!

A mai ramas o zi pana la intalnirea cu The Fab Beatles, trupa ce va aduce frenezia rock’n’roll pe scena de la Hard Rock Cafe.  Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” si multe alte hituri, in interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

Pe langa faptul ca sunt muzicieni desavarsiti, The Fab Beatles sunt ei insisi pasionati colectionari de suveniruri The Beatles. Asa ca, in unele aparitii live, aduc pe scena instrumente si costume originale, iar piesa de rezistent a colectiei lor este chiar setul de tobe la care a batut Ringo Star in turneul The Beatles din 1964! Iar in concertul pe care l-au sustinut in faimosul Studio 2 de la Abbey Road recording Studios din Londra, muzica a prins viata chiar de pe clapele „Doamnei Mills”, pianul autentic folosit in cadrul sesiunilor de inregistrari pentru piesele „Lady Madonna”, „Penny Lane” si „Obla Di”.

Au fost desmnati de un juriu format din celebritati britanice drept cel mai bun tribut Beatles din UK, iar dupa primirea acestei distinctii au fost invitati sa cante live in platoul show-ului „The Battle Of The Fantasy Bands”, transmis de BBC.

Pe 17 martie The Fab Beatles ajung in premiera in Romania si concerteaza la Hard Rock Cafe. Pentru concertul din Hard Rock Cafe sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.

Categoria VIP - 120 ( intalnire cu artistii, poza si autograf) – SOLD OUT

Categoria 1 - loc la masa in fata scenei 90 lei - SOLD OUT

Categoria 2 - loc la masa in sala 70 lei

Categoria 3 - loc in picioare 40 de lei 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

07.03.2017

S-au epuizat doua categorii de bilete pentru concertul The Fab Beatles din Hard Rock Cafe

Nu mai sunt biletele VIP si bilete in fata scenei pentru concertul The Fab Beatles care va avea loc  din 17 martie la Hard Rock Cafe. Cei care nu au inca bilet pentru intalnirea cu foarte apreciata tripa tribute au in continuare la dispozitie bilete cu loc la masa, in sala, la pretul de 70 lei si bilete in picioare la pretul de 40 lei. Biletele se gasesc pe ww.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro

Desemnata de BBC cea mai buna trupa tribut Beatles, si aleasa de casa de discuri EMI pentru a contribui la promovarea CD-ului „Beatles 1” , trupa The Fab Beatles este in acest moment tributul Beatles pe care fanii din intreaga lume doresc sa il vada live!  Lasa-te cuprins de frenezia anilor de aur ai rock’n’roll-ului, intr-o seara fabuloasa! Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” si multe alte hituri, in interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

Formatia, al carui program include concerte in de-a lungul si de-a latul Europei, Asiei si celor doua Americi, va ajunge in premiera la Bucuresti pe 17 martie. Pentru concertul din Hard Rock Cafe au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete.

Categoria VIP - 120 ( intalnire cu artistii, poza si autograf ) – SOLD OUT

Categoria 1 - loc la masa in fata scenei 90 lei – SOLD OUT

Categoria 2 - loc la masa in sala 70 lei 

Categoria 3 - loc in picioare 40 de lei 

 
03.01.2017

Cel mai bun tribut Beatles desemnat de BBC concerteaza pe 17 martie la Hard Rock Cafe!

Pe 17 martie The Fab Beatles concerteaza la Hard Rock Cafe! Lasa-te cuprins de frenezia anilor de aur ai rock’n’roll-ului, intr-o seara fabuloasa! Vei asculta „Let It Be”, „Yesterday”, „All You Need Is Love”, „Hey Jude”, „Yellow Submarine” si multe alte hituri, in interpretarea celei mai cunoscute trupe tribut Beatles din Marea Britanie!

Desemnata de BBC cea mai buna trupa tribut Beatles, si aleasa de casa de discuri EMI pentru a contribui la promovarea CD-ului „Beatles 1” , trupa The Fab Beatles este in acest moment tributul Beatles pe care fanii din intreaga lume doresc sa il vada live! 

Formatia, al carui program include concerte in de-a lungul si de-a latul Europei, Asiei si celor doua Americi, va ajunge in premiera la Bucuresti pe 17 martie. Pentru concertul din Hard Rock Cafe sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.

Categoria VIP - 120 ( intalnire cu artistii, poza si autograf )

Categoria 1 - loc la masa in fata scenei 90 lei 

Categoria 2 - loc la masa in sala 70 lei 

Categoria 3 - loc in picioare 40 de lei 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si la Hard Rock Cafe Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Participanti la concertromcealy
romcealy


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook