Celelalte Cuvinte in repetitie cu public, la Hard Rock Cafe

27 Noiembrie 2015
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 35 - 50 RON

27.11.2015

Celelalte Cuvinte se reintorc astazi la Hard Rock Cafe, cu piese noi

 Celelalte Cuvinte revin pe scena Hard Rock Cafe astazi de la ora 21:00.

Fanii care vor fi prezenti vor putea asculta in premiera mai multe piese semnate Celelalte Cuvinte, piese care inca nu au fost inregistrate. 

Bineinteles ca nu vor lipsi din repertoriu hituri recum 'Iarba prin par', 'Lupii', 'Daca vrei' si multe altele.

Asadar vom avea parte de vechi si nou, in aceasta seara, 27 Noiembrie, la Hard Rock Cafe.

27.10.2015

Celelalte Cuvinte in repetitie cu public, la Hard Rock Cafe

 A venit vremea ca trupa Celelalte Cuvinte sa apara in fata publicului cu cateva noi piese, in avanpremiera noului album ce va fi lansat in viitorul apropiat.

Astfel, Celelalte Cuvinte va concerta in data de 27 noimebrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, intr-un eveniment ce va fi mai degraba o repetitie cu public, in cadrul careia trupa isi va prezenta noile compozitii, intr-o atmosfera calda, de suflet.

Celelalte Cuvinte este intai de toate o trupa live, care si-a obisnuit publicul cu o identitate si o abordare aparte in peisajul rock-ului romanesc, drept urmare trupa doreste ca noile piese sa se auda intai de pe scena si sa fie receptate de catre fani inainte de a fi inregistrate.

"Vom canta mai multe piese noi, unele in premiera absoluta, unele deja stiute de public, ca Muza mea si Asta lume. Pentru noi concertul reprezinta o repetie cu public pentru noul album care va iesi la lumina speram anul viitor. Iar cea mai buna repetitie este aceea in care ii avem aproape pe fanii trupei", declara Calin Pop.

Evenimentul de la Hard Rock Cafe va cuprinde atat piese noi, unele cantate pentru prima oara live, cat si piesele de resistenta din repertoriul trupei ca 'Zmeie', 'Scrisori iubite', 'Daca vrei', 'Iarba prin par', U'n sfarsit e un inceput' dar si piese cantate mai rar, ca 'Lupii' sau 'Se lasa rau'.

Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul concert de anul acesta din Bucuresti, trupa revenind in Capitala dupa o absenta de jumatate de an.

De 34 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

- 35 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

- 50 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 35 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile. Biletele VIP vor fi ca de obicei, sold out.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Gala, powered by Rock FM,Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Participanti la concertOana Dumitrescu
Oana...

romcealy
romcealy


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook