Coma - Backyard Acoustic Season 2020


26 August 2020
Bucuresti - Expirat Halele Carol
Pret: 60-80

 Da, se intampla! Se canta din nou.

Va fi complet altfel. Va fi cum nu s-a mai cantat pana acum. Va fi doar cum poate fi mai safe in conditiile exceptionale de azi si respectand tot ceea ce trebuie respectat. Va fi o experienta complet noua, pentru voi, pentru noi si pentru trupa. Iar concertul, asa cum va fi de acum, va fi cu adevarat intim.

Dar cel mai important e ca va fi. Si ne poti crede ca va fi cum nu te astepti sa fie. Asa ca, te rugam, citeste informatiile pana la final. Schimbam putin regulile jocului, impartim trupa, cum si noi suntem nevoiti sa fim separati. Si am vrea sa stii toate regulile cat mai de la inceput.

Saptamanal, miercurea, din 1 iulie, seria de concerte open air cu artisti locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstaleaza in terasa de la Expirat, la initiativa Overground Music, intr-un format reconsiderat si adaptat situatiei si locului, renuntand la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrans – aproximativ 100 dintre voi per reprezentatie.

• Trupa va concerta fara scena, iar pe membri ii vei gasi in diferite locuri din terasa

• Am optimizat spatiul din terasa in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate la cel putin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai putin, iar acest lucru se va reflecta in pretul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai si vei auzi bine.

• Te vei bucura de experienta de la locul tau la masa, predefinit, pe care ti-l vei putea alege atunci cand cumperi biletul. Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc. Mesele vor fi distantate conform normelor in vigoare. Te rugam insistent sa nu muti mesele si scaunele.

• Biletele se vor putea achizitiona pe pachete cu locuri la masa/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, asa ca te incurajam sa faci din Backyard-urile de azi o experienta de grup.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertului, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare a spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca si sa respecti distanta de minim 1.5 metri atunci cand esti la acces, la bar sau in spatiile comune si sa ai grija de tine si de cei din jur.

• Te rugam sa fii alaturi de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezenta ta la un Backyard inseamna mai mult, acum, decat a insemnat vreodata. Vom face tot ce putem ca experienta sa fie una cat mai buna in conditiile date. Si suntem siguri ca pe parcurs, va fi din ce in ce mai bine.

Pe 26 august Coma revin la Expirat Halele Carol in cadrul Backyard Acoustic Season 2020.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, Coma s-a infiintat la inceputul anului 2000, din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

In 2001 apare primul album „Somn”, sustinut de cateva piese ce au electrizat publicul („Nu Vreau Fetito Casa”, „In Mine In Soapta”, „Stai”, „Bruce Lee vs Vandam”), iar in 2002 trupa este nominalizata la Best Alterantive Band la Gala Premiilor Industriei Muzicale Romanesti.

Al doillea album al trupei apare in noiembrie 2006, fiind un produs 100% independent, iar impreuna cu videoclipul piesei „Coboara-ma-n rai” regizat de Marian Crisan, ocupa locul 2 in Topul celor mai bune albume alternative ale anului pe site-ul Metalhead.

De-a lungul anilor, Coma sustine zeci de concerte in toata tara, prezenti la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Rosia Montana, Studentfest Timisoara, Artmania, Festivalul Snowboard Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov, MotoRock la Ploiesti.

Trupa ii reuneste in 2015 pe Catalin Chelemen (voce), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bass), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro in curand.

Categoriile de bilet si preturile sunt urmatoarele:

• SE VEDE TOT SI SUNTEM 4 (4 x bilete la 80 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate buna) – 320 lei

• SE VEDE TOT SI SUNTEM 2 (2 x bilete la 80 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate buna) – 160 lei

• NU SE VEDE CHIAR TOT SI SUNTEM 4 (4 x bilete la 60 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate redusa) – 240 lei

• NU SE VEDE CHIAR TOT SI SUNTEM 3 (3 x bilete la 60 lei si locuri la masa in zona cu vizibilitate redusa) – 180 lei

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Acoustic Season sau Overground Music.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook