Concert Bloodway si Valerinne pe 19 ianuarie in Club Fabrica

19 Ianuarie 2017
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 30 Lei

Joi, 19 ianuarie, The Guest prezinta un show special in Club Fabrica ce va avea loc sub numele „When we are in tune with ourselves, we have everything”. Cu acest prilej vor urca pe scena doua formatii din Bucuresti pe care nu le vedeti prea des in cluburile sau la festivalurile romanesti si anume, Bloodway (dark metal) si Valerinne (instrumental, post-metal).

Pentru Bloodway concertul de pe 19 ianuarie reprezinta ultimul moment in care trupa va oferi un set-list format din cantece de pe cele doua materiale create pana in prezent, intrucat urmeaza o perioada fara activitati live, in care se va finaliza si inregistra urmatorul disc. De asemenea, cei de la Valerinne devin tot mai greu de vazut, iar acesta va fi un prilej rar pentru a vedea trupa inainte de lansarea noului material.

Tot in seara de 19 ianuarie, chitaristul si vocalistul de la Bloodway, Costin Chioreanu va prezenta o expozitie multimedia, numita „Medium In Motion”. Aceasta va cuprinde o selectie impresionanta de videoclipuri animate realizate de Costin pentru diverse trupe din scena internationala de metal underground, precum: At the Gates, Spiritual Beggars, Napalm Death, Virus, Vulture Industries, Scorpion Child, Crippled Black Phoenix si multe altele.

Programul acestui eveniment se va desfasura dupa cum urmeaza:

19:00 – 20:00 Proiectie „Medium In Motion”

20:10 – 21:10 Valerinne

21:30 – 22:30 Bloodway

Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Link eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1063238587137337/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook