Concert AC/DC in Romania la Bucuresti pe 16 mai 2010


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Spre concert Spre concert In asteptare Odihna
Adauga si tu o poza

16 Mai 2010 - 16 Mai 2010
Bucuresti - Piata Constitutiei
Pret: 120, 250 si 450 RON

Poze de la concertul AC/DC din Piata Constitutiei din Bucuresti din data de 16 mai veti gasi aici: Poze de la Concertul AC/DC la Bucuresti

 

 Recomandari, acces si reguli pentru concertul AC/DC

 

Voucherele se preschimba in bilete la AC/DC

 

DOWN si Iris deschid concertul AC/DC de la Bucuresti

 

Cumpara bilete - Click Aici

 

Concertul AC/DC este, fara doar si poate, unul dintre cele mai dorite si asteptate evenimente din Romania. Publicul ia cu asalt punctele de vanzare ale retelei Eventim.ro.

Ritmul in care se vand biletele este un record pentru piata din Romania, piata atipica, cu obiceiuri specifice fata de restul Europei, dupa cum o evalueaza Valentin Vasiloiu, directorul executiv Eventim.ro.

Dupa epuizarea biletelor din fata scenei, suntem in masura sa anuntam si epuizarea biletelor la pret promotional (cele 20.000 de bilete de 127,2 lei). Biletele din aceasta categorie (Normal Circle) sunt disponibile de acum la pretul de 148,4 lei. De asemenea, odata cu epuizarea biletelor la pret promotional, a incetat si oferta de vanzare a biletelor in rate. Reamintim tuturor posesorilor de vouchere N1 si G1 ca voucherele N2 si G2 vor fi disponibile in perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Interesul mare pentru acest eveniment a facut ca organizatorii sa ia in calcul suplimentarea la anumite categorii de bilete, pentru a face fata cererilor pietei. Singura categorie la care este posibila in acest moment suplimentarea este cea a biletelor cu locuri si pentru aceasta Eventim.ro a pus deja in vanzare un nou lot de bilete. Planul locatiei poate fi consultat pe Eventim.ro.

Pe 16 mai 2010, AC/DC vine pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei. O productie Marcel Avram, D&D East Entertainment si East European Concert. Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul Eventim.ro.

Cumpara bilete - Click Aici


 

Pe site-ul oficial AC/DC se anunta un concert in Romania pe 16 mai 2010 !

Locatia va fi Piata Constitutiei din Bucuresti. Vor invitati speciali in deschidere adusi chiar de trupa. Vom afla exact cine in ianuarie. Concertul va fi organizat de D&D East Entertainment si Marcel Avram.

Mergi la concert? Logheaza-te pe METALHEAD si da un click aici: Merg la acest concert

"Trupa va veni cu propria scena si propria productie" a declarat Marcel Avram.

Organizatorii au declarat ca Romania nu are un stadion deocamdata si ca singurul spatiu bun pentru pretentiile stafului AC/DC este Piata Constitutiei. Se asteapta intre 60.000 si 80.000 de oameni.

 

Cumpara bilete - Click Aici

 In functie de vanzari s-ar putea sa fie si tribune la locatie.

Biletele s-au pus in vanzare miercuri, 16 decembrie, de la ora noua pe Eventim.ro si in centrele de vanzare ale retelei. Biletele se vor putea plati si in rate. (se cumpara doua vouchere, fiecare in cate o rata apoi in ziua concertului acestea sunt preschimbate pe un bilet de intrare)

Biletele au mai multe categorii de preturi:

127,2 RON
(primele 20.000 de bilete, apoi pretul acestora va fi de 148,4 lei),

265 RON - Golden Cicle (in fata scenei)

477 RON - VIP - biletele la aceasta categorie vor fi puse in vanzare in zilele ce urmeaza

La categoriile Golden Circle si VIP, numarul biletelor este limitat. (3000 respectiv 2000 de bilete)

Pe langa site-ul www.eventim.ro, biletele mai pot fi achizitionate din punctele de vanzare din reteaua Eventim: librariile Carturesti, magazinele Germanos din intreaga tara, magazinele Vodafone si librariile Humanitas.

 

Cumpara bilete - Click Aici

 SHAKE YOUR FOUNDATIONS !

More:

Tactica buna din partea D&D East Entertainment (Cover Story)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook