Concert acustic Grimus pe terasa Flavours in the Garden


17 Septembrie 2020
Bucuresti - Flavours In The Garden at Diplomatic Club
Pret: 120-220

 Acorduri acustice de muzica buna se vor auzi din nou joi, 17 septembrie, pe terasa Flavours in the Garden, la Clubul Diplomatic: clujenii de la Grimus canta la urmatorul eveniment din seria #UnpluggedNights.

Unde: Flavours in the Garden at Clubul Diplomatic, Sos. Bucuresti-Ploiesti 2B, Bucuresti

Cand: Joi, 20 august, de la ora 20:00, Grimus te asteapta cu piese energice si optimiste, profunde si pline de semnificatii. 

Cu mai bine de 12 ani de activitate, Grimus a devenit o trupa-fanion a miscarii alternative de la noi din tara. Au lansat pana acum patru albume de studio si au sustinut concerte in deschiderea unor mari artisti internationali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Organizatorii anunta o serie de reguli care trebuie respectate in timpul concertului:

• Trupa va concerta pe terasa, in aer liber.

• Spatiul de pe terasa este optimizat in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate buna la scena din orice unghi. Scaunele sunt distantate conform cu legislatia in vigoare, asa ca te rugam sa nu te ridici de pe scaun in timpul concertului pentru alte motive decat drumul la bar sau la toaleta si sa nu muti mesele si scaunele.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertului, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare ale spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca in zona de acces, la toaleta si in zona barului si sa respecti distanta de minim 1.5 metri si sa ai grija de tine si de cei din jur.

Biletele se vor putea achizitiona de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masa de 2 sau de 4 persoane. Veti putea cumpara pachetul ”Masa de doua persoane” la 120 de lei (2 bilete la o masa de doua persoane) si pachetul ”Masa de 4 persoane” la 220 de lei (4 bilete la o masa de 4 persoane). Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, insa te incurajam sa vii la concert impreuna cu cei dragi.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook