Concert Aeon Blank la Doors Club pe 16 februarie

16 Februarie 2017
Constanta - Doors
Pret: 20 Lei

Joi, 16 februarie, ora 20:00, Doors Club iti da intalnire cu AEON BLANK!

Aeon Blank (rock alternativ cu influente metal, dark wave) s-a facut remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand titlul de Best Alternative Newcomer, la concursul organizat de Metalhead. Primul album, ”Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat in aprilie 2012.

Pretul unui bilet este 20 de lei. Biletele se pun in vanzare la sediul clubului, in saptamana evenimentului, marti, 14 februarie, de la ora 12:00.

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Aeon Blank este o formatie de rock alternativ cu influente metal, dark wave sau gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in urma concursului organizat de Metalhead.

Primul album al trupei, “Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat in aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le contine, cinci au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla. Videoclipul piesei “Auguries Of Innocence” a fost difuzat pe MTV Romania incepand cu 23 septembrie 2012, cand trupa a fost invitata in cadrul emisiunii “Alternative Nation”. in 2013, patru piese de pe primul album al trupei au fost folosite de catre BMV Romania in cadrul lansarii pentru presa a Mini Cooper Paceman

Cel de-al doilea videoclip al trupei a fost lansat un an mai tarziu, pe 1 octombrie 2013. Este vorba de clipul piesei „The Ballad of Lucy Butler”, care a fost realizat la Castel Film, pe aceleasi platou unde s-a filmat si videoclipul trupei Muse, “Knights of Cydonia”.

Un nou single, intitulat “Beyond The Strings” (o colaborare cu Alex Grajdeanu la violoncel) vede lumina zilei in vara lui 2014 si beneficiaza si de un videoclip. in decembrie 2014, trupa lanseaza al doilea album, intitulat “Dark Waters“. Materialul contine 12 piese, precum si colaborari surpriza, cum ar fi cea cu violoncelistul Alex Grajdeanu si cea cu trupa de Hip-Hop The Bridge Committee. Totodata, single-ul Behind Closed Doors este lansat odata cu albumul si se bucura de un succes neasteptat precum si de un videoclip pe masura, la care au colaborat Alexandru Popescu (imagine), regizorul Florin Babei, Raluca Chera (scenografie) si altii.

Pe 31 iulie 2015, Aeon Blank deschide concertul HIM la Timisoara, alaturi de nume ca Myrath si Tiarra, iar pe 4 august castiga Premiul 3 la Posada. “Dark Waters”, piesa care da si titlul albumului, este lansata ca single pe 24 Octombrie 2015, beneficiind si de un videoclip, nominalizat la categoria BEST ROMANIAN ALTERNATIVE VIDEO in cadrul Metalhead Awards.

Anul 2016 incepe ca unul extrem de plin pentru Aeon Blank, trupa sustinand deja o serie de concerte atat in Bucuresti, cat si in tara, iar pe 5 mai, implinind 5 ani de activitate, le multumeste fanilor printr-un concert aniversar in Club Fabrica, alaturi de o serie de invitati printre care Sticks N Stones, Between Colors, Muse Qvartet, Angus (Fameless), stefan Stan (Blame Hofmann), Jazz 8 (The Bridge Committee). Tot in acest an, trupa concerteaza in cadrul unor festivaluri ca Airfield (Sibiu) si Shine Festival (Bucuresti).

De asemenea, trupa se pregateste pentru un al treilea material discografic, care se va numi DYSTOPIA.

 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook