Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 15 Mai 2021

15 Mai 2021
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 62-160

 Pe 15 Mai 2021, Alternosfera revine la Bucuresti cu un mare concert la Arenele Romane. Asa cum ne-am obisnuit deja, si acest eveniment va beneficia de o productie speciala, cu sunet, lumini si proiectii dedicate, iar trupa va sustine un program extins.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlybird -  primele 300 de bilete: 59 lei - Acces General / 85 lei - Golden Circle / 129 lei – VIP;

Presale - urmatoarele 300 de bilete : 69 lei - Acces General / 95 lei - Golden Circle / 139 lei – VIP;

Sale: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei – VIP;

La acces: 90 lei - Aces General / 120 lei - Golden Circle / 160 lei – VIP. 

Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 500 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri, pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP au acces mai rapid in loatie si un giftpack.  Show-ul are loc in aer liber. 

La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit in zonele Acces General si Golden Circle daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.rent si Sphere Records, powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook