Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 25 mai

Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 25 mai

25 Mai 2013
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 25-30 Lei

24.05.2013

White Walls canta alaturi de Alternosfera la Arenele Romane

White Walls au reusit marea performanta de a se clasa pe podiumul primilor 6 in The Global Battle Of The Bands, la Finala Mondiala care a avut loc in Malaysia in 2011.

Sambata sosesc de la Cluj, acolo unde inregistreza noul album, si au in setlist cateva piese in premiera, piese ce se vor regasi pe albumul ce urmeaza a fi lansat in toamna. „Ne bucuram foarte mult sa cantam cu prietenii de la Alternosfera sambata seara, abia asteptam evenimentul! Multumim din nou baietilor pentru invitatie si pentru sansa de a ne expune muzica unui public nou pentru noi. Credem ca o sa iasa o seara foarte frumoasa.” – Marian Mihaila, White Walls

Evenimentul de sambata incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album ALTERNOSFERA, „Epizodia” - al patrulea din cariera, dupa „Orasul 511”, „Visatori cu plumb in ochi”, „Virgula”.

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, cel mai important concert al formatiei de pana acum, asa cum singuri declara, baietii de la Alternosfera au pregatit nu mai putin de 28 de piese. Nu doar hiturile de pe albumul Epizodia vor fi cantate de trupa in 25 mai: alaturi de „”Singuratate”, „Nepoata lui Gagarin”, „Drumuri PI (necunoscute)” sau „Armata”, trupa a inclus in setlist si piese de pe albumele trecute: „Flori de mai”, „Ploile nu vin”, „Wamintirile”, „Inchisoarea alba”, „Columb”, „Femeia Nordica”, sau „511”.

De warm-up se va ocupa Serge Kino, care a deschis show-rile David Guetta, Above & Beyond, Ferry Corsten, Arty, KillSonik sau Mark Knight in Republica Moldova.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

19:00 - open doors
19:30 - warm-up Serge Kino (DJ)
20.30 - White Walls
21.30 - Alternosfera

Biletele pentru acest eveniment se mai gasesc numai in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 25 lei. In ziua evenimentului biletele se vor gasi exclusiv in locatie la pretul de 30 lei. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/563273927046225/

12.04.2013

Concert Alternosfera la Arenele Romane pe 25 mai

Lansat de Ziua Internationala PI, albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA, a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si  din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau sau Galati.

Urmatoarele concerte sunt programate la Suceava, Iasi si Chisinau, iar celor 10 orase li se alatura Alba Iulia (17 mai) si Targu-Mures (18 mai). EPIZODIA TOUR se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment.

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, biletele s-au pus in vanzare pe site-ul www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona chiar din locatia evenimentului la pretul de 30 lei.

Lansat de labelul Sphere Records, albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca „Virgula” reprezinta miezul tripticului, atunci „EPIZODIA” este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.
   
Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 

Primul single extras de pe albumul EPIZODIA este Singuratate, si se poate asculta aici.

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, avand in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f