Concert Alternosfera la Club Zodiar din Galati


06 Aprilie 2013
Galati - Zodiar

Albumul EPIZODIA al formatiei ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat in Ziua Internationala PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc si primul concert din EPIZODIA TOUR. Evenimentul se va desfasura la Bucuresti, in The Silver Church Club.

Primele 10 concerte din acest turneu cuprind orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, dupa cum urmeaza:

Cluj:         vineri, 22 martie 2013, Euphoria Music Hall
Timisoara:     sambata, 23 martie 2013, Daos Club
Brasov:     vineri, 29 martie 2013, Rockstadt
Buzau:         sambata, 30 martie 2013, Cafeneaua Artistilor
Constanta:     vineri, 5 aprilie 2013, Doors Club
Galati:     sambata, 6 aprilie 2013,  Zodiar
Suceava:     vineri, 19 aprilie 2013, La Fierarie
Iasi:         sambata, 20 aprilie 2013, Underground Pub
Chisinau:     sambata, 27.04.2013, tba

Detalii despre fiecare concert in parte gasiti pe pagina oficiala de facebook a  trupei Alternosfera, sectiunea evenimente: http://www.facebook.com/Alternosfera/events

Albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca „Virgula” reprezinta miezul tripticului, atunci „EPIZODIA” este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 

Primul single de pe albumul EPIZODIA se numeste „Singuratate” si se poate asculta mai jos„Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor  matematici am reasezat stelele.
Am reinventat horoscopul.
Luna 3. Ziua 14. Incepe EPIZODIA.” 

Marcel Bostan, Alternosfera

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook