Concert Alternosfera la Hard Rock Cafe

04 Octombrie 2017
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 49-79 Lei

ALTERNOSFERA vor concerta la Hard Rock Cafe miercuri pe 4 octombrie pentru un show cu totul si cu totul special unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.

Alternosfera este o formatie de rock alternativ, infiintata in decembrie 1998 la Chisinau. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand cinci albume si un EP.

In luna octombrie a anului 2015 trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucuresti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2016", la METALHEAD Awards. De asemenea, in cadrul aceleiasi gale, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Trupa lucreaza la meteriale noi si pregateste si un concert in decembrie la Arenele Romane !

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 49 de lei fara loc in fata scenei pe ringul de dans 

- 79 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 250 de bilete)

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook