Concert aniversar byron 10 ani la Bucuresti

18 Noiembrie 2016
Bucuresti - Fratelli Studios
Pret: 30 Lei

In aceasta toamna, trupa byron sarbatoreste 10 ani de activitate printr-un turneu national.

Primul concert byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat noua materiale discografice, dintre care doua concerte live difuzate de HBO Romania, si a sustinut sute de concerte in toata tara, atat in cluburi renumite de live cat si la cele mai mari festivaluri. 

Fiti alaturi de byron in aceasta toamna in turneul aniversar de 10 ani! Pentru patru date din turneu, la Cluj, Timisoara, Iasi si Bucuresti, trupa a pregatit un show deosebit, cu invitati speciali si o componenta multimedia moderna si imersiva.

21 octombrie, Cluj, Form Space 

29 octombrie, Timisoara, Sala Polivalenta CCIAT

11 noiembrie, Iasi, Casa de Cultura a Studentilor

18 noiembrie, Bucuresti, Fratelli Studios

Biletele costa 30 de lei pana pe 28 octombrie,  40 de lei dupa aceea si  50 de lei la intrare in seara concertului.

www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook