Concert Anneke van Giersbergen (ex-THE GATHERING) la Bucuresti

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Anneke van Giersbergen Anneke van Giersbergen Anneke van Giersbergen Anneke van Giersbergen
Adauga si tu o poza

22 Aprilie 2012
Bucuresti - Silver Church
Pret: 50-70 Ron

Pe 22 aprilie 2012, The Silver Church Club din Bucuresti va invita la o seara memorabila pentru toti fanii muzicii rock si nu numai, pentru ca fosta voce a trupei olandeze The Gathering, Anneke Van Giersbergen, vine in Romania pentru un concert exceptional.

Frumoasa olandeza Anneke ajunge la Bucuresti in cadrul turneului european ce urmeaza lansarii celui mai recent album, "Everything Is Changing". Produsul include 12 piese, a iesit pe piata pe 20 ianuarie 2012 si deja se bucura de o ascensiune fulminanta in topurile din Olanda. Videoclipul oficial al piesei 'Take Me Home', inclusa pe noul album, poate fi urmarit mai jos.

Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada in care a activat alaturi de The Gathering, trupa prin care a devenit celebra intre anii 1994 si 2007 si nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010), un proiect solo in care a activat alaturi de sotul sau si tobarul trupei, Rob Snijders.

In decursul carierei de peste 20 de ani, Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice si a avut numeroase colaborari cu nume de prestigiu ale scenei rock: Within Temptation, Moonspell, Napalm Death, Anathema, Devin Townsend.

Pret bilet: 50 lei (presale) / 70 lei (at door). Biletele s-au pus in vanzare in retelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteti cumpara atat online de pe www.eventim.ro, http://biletoo.ro si www.MyTicket.ro, cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librariile Adevarul, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu.

Nu uitati ca biletele sunt in numar limitat, pentru ca dorim astfel ca publicul ce va veni la concert sa se simta cat mai confortabil. La intrarea in club, biletele vor costa 70 de lei.

 

 

 

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook