Concert Arcade Fire pe 20 iunie la Bucuresti


20 Iunie 2018

 Canadienii de la Arcade Fire vor sustine primul concert in Romania pe 20 iunie. Evenimentul va avea loc la Romexpo (parcarea A), Bucuresti, sub egida Rock The City.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formatii rock din ultimul deceniu. Trupa canadiana si-a inceput activitatea in 2001, ajungand in atentia publicului in 2004, odata cu lansarea albumului de debut ”Funeral”. Dupa un prim disc nominalizat la Grammy pentru Best Alternative Music Album, a urmat LP-ul ”Neon Bible”, distins in 2008 cu un Meteor Music Award pentru Best International Album si premiul Juno in categoria Alternative Album of the Year.

Cel de-al 3-lea disc Arcade Fire, ”The Suburbs”, a fost un succes comercial, debutand pe prima pozitie in topurile Irish Albums, UK Albums, US Billboard 200 si Canadian Albums. Discul a castigat, de asemenea, premiul Grammy pentru Album of the Year si un Brit Award pentru Best International Album.

”Reflektor”, cel de-al 4-lea album de studio al formatiei, a fost lansat in 2013. Discul a debutat pe prima pozitie in topurile din America, UK, Belgia si Canada, incluzand single-uri precum "Afterlife" si "We Exist".

Noul LP ”Everything Now”, aparut in 2017, este, conform Slant Magazine, ”cel mai dinamic si digerabil album Arcade Fire de pana acum”. Discul a fost apreciat si de NME, care a acordat materialului 5 stele,  considerand ca ”art-rockerii canadieni sunt mai mari, mai indrazneti si mai infricosati de viitor ca niciodata”.

Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o activitate live constanta, sustinuta de sase turnee. Ultimul turneu a fost inceput in 2017, sub numele Infinite Content Tour. Avest turneu continua si anul acesta, urmand sa ajunga si in Romania pe 20 iunie. Primul concert al trupei Arcade Fire in tara noastra va avea loc in Bucuresti, la Romexpo (parcarea A), sub egida Rock The City.

Cu o zi inainte, pe 19 iunie, va avea loc primul concert Nick Cave & The Bad Seeds in Romania, desfasurat tot sub egida Rock The City.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook