Concert Axegressor in premiera in Romania


14 Februarie 2015
Bucuresti - Rock'n Regie
Pret: 20 de lei

22.01.2015

Concertul Axegressor (thrash/Finlanda) din 14 februarie se muta in clubul Rock'n Regie

Concertul Axegressor din 14 februarie, programat initial in Club La Pirati (Bucuresti) se muta in Rock’n Regie Bar.  Rezervarile facute pana in acest moment raman valabile si pentru noua locatie. 

Restul detaliilor raman neschimbate, dupa cum urmeaza: Data: sambata 14 februarie 2015, ora 20.00

Formatii participante: 

AXEGRESSOR (pure thrash metal/Finlanda) 

http://www.axegressor.net/ 

REBORN (groove metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/pages/Reborn/215902235168094 

SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti)

www.facebook.com/SaddayahBand 

Pret bilet: 20 lei 

Club Rock’n Regie se afla pe Str. Gheorghe Ranetti nr. 23, Sector 6, Bucuresti - intrare Politehnica dinspre Splaiul Independentei. 

Evenimentul se desfasoara sub egida Metal Under Moonlight editia a 43-a.

Paginile oficiale ale evenimentului: 

23.12.2014

Concert Axegressor in premiera in Romania

Sambata 14 februarie 2015, Metal Under Moonlight editia a 43-a!

In concert: 

AXEGRESSOR (pure thrash metal/Finlanda) 

REBORN (groove metal/Bucuresti)

SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti)

 

AXEGRESSOR (thrash metal/Finlanda) 

Sange proaspat de thrash metal finlandez! Provenind dintr-o tara atipica pentru acest gen, trupa Axegressor ajunge in premiera in Romania, in turneul de promovare a noului album, Last. Lansat recent sub egida prestigioasei case de discuri franceze Listenable Records, CD-ul este o portie sanatoasa de thrash metal autentic, incisiv, in cea mai pura forma!

 

REBORN (groove metal/Bucuresti)

Patru ani de activitate, multa energie, mult entuziasm si o serie foarte buna de concerte prin toata tara - asa putem descrie pe scurt Reborn, formatia care va deschide concertul Axegressor. Fidela unui gen muzical mai putin exploatat de trupele romanesti, Reborn si-a gasit loc in multe evenimente de profil din tara, participarile la OST Fest (in deschidere la Megadeth, Motorhead, WASP), Rockstadt Extreme Fest (alaturi de Obituary, Behemoth si Sodom) sau Artmania aducand trupei multe aprecieri. 

 

SADDAYAH (blackened death metal/Ploiesti)

Psihoza death-black bate dinspre Ploiesti, unde lucrurile incep sa revina la normal in zona metalului extrem. Cea mai tanara formatie prahoveana se afla la primul examen scenic in fata unei trupe de top din strainatate! Daca formatii precum Meshuggah, Ne Obliviscaris, Behemoth sau Kalmah intra des in atentia ta, pe 14 februarie sa fii la Club La Pirati ca sa vezi replica autohtona la trupele mentionate mai sus. 
 
CLUB LA PIRATI (Str. Popa Soare Nr. 72, sector 2, Bucuresti; Club La Pirati se afla pe drumul Foisorul de Foc – Hala Traian, la intersectia strazilor Popa Soare, Traian si Mecet).
 
Sambata 14 februarie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
 
Pret bilet: 20 lei (ATENTIE! Accesul limitat la 45 persoane; pentru rezervari se solicita plata in avans, detalii la 0722814991)
Mijloace de transport: tramvai 14 (statia Pache Protopopescu), troleibuze 70 si 90 (statia Traian) si autobuzele 311 si N102 (statia Traian).
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri si tricouri la acest concert. 
 
Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante. 
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook