Concert Behind Gates, evenInsanity, Pseudonoise si Vilsera in Quantic

22 Martie 2017
Bucuresti - Quantic
Pret: Free

Va asteptam miercuri, 22 martie, la un concert sustinut de trupele Behind Gates, evenInsanity, Pseudonoise si Vilsera. Cu un set-list de aproape o ora pentru fiecare trupa in parte, v-am pregatit un show energic care sa va incarce bateriile pentru ultimele zile pana la sosirea weekendului. Intrarea este libera!

== Behind Gates == 

Behind Gates este o trupa de melodic heavy metal, care a luat nastere in vara anului 2014. Formatia se caracterizeaza prin varietatea de genuri pe care le abordeaza; de la zona soft a rockului, la zona agresiva a metalului, Behind Gates este o formatie care nu se defineste neeaparat printr-un gen, ci mai degraba printr-un "sound". 

Membri:

Nancu Elena- voce

Mateescu Vlad- chitara 

Blana Alexandru- bas 

Anton Mircea- tobe

Facebook: www.facebook.com/BehindGatesRomania/

Youtube: www.youtube.com/channel/UC3ORPXoLrWOBrTL24tK_rSQ

 

== Pseudonoise == 

Membri: 

Elena Stoica - Vocals

Mihai Vulpoi - Guitar

Adi Ene - Guitar

Octav Ionescu - Drums

Victor Popa - Bass

Facebook: www.facebook.com/pseudonoise.band/ 

 

== evenInsanity ==

Proiectul eveninsanity in formula curenta a luat nastere in mai 2015, cand lui Andrei Ivan si lui Cristi Rusu li s-au alaturat Andrei Tatu la a doua chitara si imediat dupa Alex si Ovidiu Precup la voce, respectiv tobe.

Materialul initial a fost scris intr-o alta formula, in care au activat atat Andrei Ivan cat si Cristi Rusu. Ulterior, noi piese sunt scrise, in procesul compozitional implicandu-se toti membrii trupei. Alex adauga versuri materialului existent si un set list este definitivat.

Dupa lungi discutii si multe beri, trupa renunta la a mai incerca sa clasifice genul pieselor scrise, preferand argumente din exterior. In acest sens, proiectul eveninsanity a inceput sa coboare scarile cluburilor din Romania pentru a cere pareri.

Facebook:www.facebook.com/eveninsanity-288074134724190/ 

Youtube: www.youtube.com/watch?v=nPAJA1tuFyw 

 

== Vilsera ==

Vilsera a luat nastere la inceputul anului 2016, trupa fiind formata initial din cei 2 chitaristi, Precup Alexandru si Andrei Chiritescu. La mijlocul anului, formula a fost completata de Precup Ovidiu (tobe) si Andrei Tatu (bass), fiecare dintre ei aducandu-si aportul la compozitiile trupei si contribuind la definirea stilului. 

Genurile care i-au inspirat in mod special sunt Metalcore, Death Metal si Groove Metal. Trupa isi propune sa creeze un sound puternic, agresiv, dark, dar si melodic si apasator pe alocuri. O influenta aparte este trupa Gojira, din set-listul trupei facand parte si un cover al uneia din piesele acesteia (pentru amatorii ghicitorilor, numele trupei va poate da un indiciu despre ce melodie este vorba :) 

Facebook: www.facebook.com/Vilsera-1955955581204136/ 

Youtube: www.youtube.com/channel/UC4TGj5Afyq7OHJBJi5rc4AQDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook