Concert Bucovina

Concert Bucovina

16 Decembrie 2022
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 89

23.11.2022

Bucovina va lansa albumul 'Suntem Aici' pe 16 Decembrie la Arenele Romane

 Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 16 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori: El Clasico! 

In cadrul concertului vor lansa noul material discografic 'Suntem Aici' urmand ca in viitorul apropiat trupa sa vina si cu un nou clip.

Bucovina a anuntat si formatiile invitate la concert. Asfel, in deschidere vor urca pe scena Kanonenfieber si 9 Ani Lumina.

Kanonenfieber vine din Germania si abordeaza un Blackened Death cu influente melodice. Temele pieselor trateaza in mare parte razboiul si toate ororile acestuia accentul fiind pus pe drama individului ce ia parte la conflictele armate, versurile fiind inspirate din povesti reale.

9 Ani Lumina ofera ascultatorilor niste sonoritati mai greu de conceput, asemenea distantei care da numele proiectului. Greu de incadrat la un anume gen muzical, 9 Ani Lumina este o experienta muzicala de neratat.

Asadar, pe 16 Decembrie, la Arenele Romane, Bucovina lanseaza albumul 'Suntem Aici' alaturi de Kanonenfieber si de 9 Ani Lumina.

Biletele costa 89 de lei in presale si 100 la intrare. 

La pretul tututror biletelor se adauga comision de emitere de 10 lei.

Biletele se gasesc online pe iabilet.ro

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus powered by ROCK FM

15.09.2022

Concert Bucovina

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 16 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori: El Clasico! Si anul acesta vom avea o serie de invitati speciali si din tara dar si din strainatate care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hruca poate an de an, putem i noi. Concertul are loc in cort incalzit si are o traditie de a fi mereu sold out! Primele 200 de bilete costa doar 69 de lei + taxe.

Primele 200 de bilete costa doar 69 de lei, urmatoarele 200 costa 79 de lei iar apoi biletele costa 89 de lei in presale si 100 la intrare. 
 
La pretul tututror biletelor se adauga comision de emitere de 10 lei.
 
Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus powered by ROCK FM
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:Calendar de Concerte

L M M J V S D
f