Concert Bucovina pe 20 februarie la Hard Rock Cafe


20 Februarie 2020
Bucuresti - Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
Pret: 54-74

 Joi, pe 20 februarie, de la ora 21:30, Bucovina va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic Live Concerts!

La minimum 4 bilete cumparate, discount 10%

La minimum 8 bilete cumparate, discount 15%

Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu showuri sold out la Arenele Romane in 2015 si 2016 si 2017, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului a decis ca este timpul sa ridice stacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din Bucuresti !

Special pentru acest concert, nu avem mese in fata scenei iar biletele costa doar 49 de lei asa ca se anunta un sold-out rapid!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 69 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei: 49 lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook