Concert byron pe 4 martie 2021


04 Martie 2021
Pret: 54-84

 Te invitam la Hard Rock Cafe, joi , 4 marte 2021, incepand cu ora 21:30, la un concert cu trupa byron!

Formata in anul 2006, membrii trupei byron au lansat cinci albume, au demarat proiecte marete, incluzand colaborarea cu HBO pentru soundtrack-ul serialului “Ramai cu mine”, si desigur participarea la numeroase concerte sustinute la festivaluri de renume sau in locatii consacrate pentru muzica lor live.

Versurile melodiilor sunt de obicei priviri in ansamblu ale conditiei omului modern, scrie intr-o maniera poetica, caracteristica trupei byron.

Genul muzical byron este greu de definit, el este incadrat ca art-rock sau adult-alternative cu influente pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock si jazz, a mai fost descris si drept intellectual rock sau neo-prog.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi aceasta mixtura de clape, chitara, flaut, bass si voce, producatoare de furnicaturi pe brate, noi suntem fani!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 79 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri), 

- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 49 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

 Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook