Concert Cannibal Corpse pe 12 Iunie in FORM Space din Cluj-Napoca


12 Iunie 2019
Cluj Napoca - Form Space
Pret: 79 - 120

04.06.2019

Cannibal Corpse la /Form Space: Program si Reguli de acces

 Cannibal Corpse canta pe 12 iunie la /FORM Space din Cluj-Napoca. In deschidere va urca pe scena formatia Eufobia din Bulgaria.

PROGRAM:

20:00 - OPEN DOORS

21:00 - 21:30 - Eufobia

22:00 - 23:30 - Cannibal Corpse

REGULI DE ACCES SI INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul salii de concert.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Presale: 99 lei Acces General

- La acces: 120 lei Acces General

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

06.03.2019

Concert Cannibal Corpse pe 12 Iunie in FORM Space din Cluj-Napoca

 Cannibal Corpse canta pe 12 iunie la /FORM Space din Cluj-Napoca. Primele 200 de bilete au pret special. In deschidere va urca pe scena formatia Eufobia din Bulgaria.

Cand vine vorba de Death Metal, Cannibal Corpse este o formatie etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate si 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formatiile care a pastrat autentic soundul death metal.

Bazele trupei au fost puse de artisti care deja activau pe scena de death metal, printre acestia numarandu-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea sa paraseasca formatia in 1995 iar inlocuitorul sau a fost George 'Corpsegrinder' Fisher.

Formatia a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, cativa politicieni americani dorind sa ii interzica cu desavarsire pentru ca ar fi subminat caracterul national al Statelor Unite.

In Australia au fost interzisi timp de 10 ani (1996 - 2006), iar in momentul de fata doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpara discurile Cannibal Corpse. Aceeasi problema a fost si in Germania unde nu au avut voie sa cante piesele de pe primle trei albume. In Rusia, din opt concerte sase au fost anulate dupa ce diferite grupuri de religioase au facut tot posibilul sa interzica sustinerea acestora.

In momentul de fata, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005.

Alex Webster - bass 

Paul Mazurkiewicz - drums 

George "Corpsegrinder" Fisher - vocals 

Pat O'Brien - lead guitar 

Rob Barrett - rhythm guitar

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

- Earlybird, primele 200 de bilete: 79 lei Acces General

- Presale: 99 lei Acces General

- La acces: 120 lei Acces General

Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisa renunarea la biletele achiziionate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook