Concert Cargo cu lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Cargo Cargo Cargo Cargo
Adauga si tu o poza

25 Ianuarie 2017
Beresti - Hard Rock Cafe
Pret: 40 - 75 Lei

26.01.2017

CARGO: poze de la lansarea albumului 'CARGO VINYL' @ Hard Rock Cafe

Pozele de la concertul special sustinut de Cargo la Hard Rock Cafe cu ocazia lansarii materialului discografic "CARGO VINYL" pot fi vazute pe site-ul nostru accesand link-ul de mai jos.

Poze Cargo - lansarea "CARGO VINYL" @ Hard Rock Cafe

Photo Credits: Florin Matinca

Photo Credits: Valentin Diaconescu

24.01.2017

CARGO VINYL intra in colectia Hard Rock Cafe Bucuresti

Cavalerii Rockului Romanesc vor dona pentru colectia de memorabilia din Hard Rock Cafe un exemplar semnat al vinilului pe care il lanseaza miercuri, 25 ianuarie. Momentul marcheaza 9 ani de la inaugurarea Hard Rock Cafe Bucuresti.

CARGO se adauga astfel numelor mari din muzica internationala ale caror obiecte pot fi admirate in restaurantul din Herastrau: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Prince, Richie Sambora sau Steve Tyler. in total, in Hard Rock Cafe sunt expuse peste 300 de costume de scena, instrumente muzicale, LP-uri de aur si platina, postere si coperti de albume care au apartinut unor artisti si trupe legendare. Din acest adevarat muzeu al muzicii fac parte si articole oferite de muzicieni romani: Holograf, Cornel Ilie si Cristi Minculescu.

CARGO VINYL va avea un tiraj de doar 250 de exemplare si va fi destinat colectionarilor si fanilor exclusivisti. Vinilul dublu contine 12 cantece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane in concertul « Noaptea Vrajitoarelor». 

Biletele pentru concertul din 25 ianuarie se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi: 

- 40 de lei, fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans;

- 75 de lei, cu loc la masa, in sala.

Despre CARGO:

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc inca de la primul album, „Povestiri din gara". Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995 - „Destin", iar gloria absoluta in 1998, cand au lansat „Ziua Vrajitoarelor". La inceputurile anilor 2000 se lanseaza „Baga-ti mintile in cap" sub egida Media Pro Music, iar in 2007 au lansat un album „Best Of" intitulat „XXII" ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei - „Nu ma lasa sa-mi fie dor" si „A 5-a dimensiune" s-au bucurat in 2013 de un success enorm la public. in 2015 Cargo a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD in cadrul festivalului Metalhead Meeting. 

20.01.2017

Cargo dezvaluie coperta vinilului pe care il vor lansa pe 25 ianuarie!

Cargo, Cavalerii Rockului Romanesc vor lansa un nou material discografic de exceptie, "CARGO VINYL", pe 25 ianuarie, la Hard Rock Cafe! Materialul este destinat colectionarilor si fanilor exclusivisti, "CARGO VINYL" fiind disponibil intr-un numar limitat de 250 de exemplare. Evenimentul este unul cu totul special, 25 ianuarie fiind si ziua in care Hard Rock Cafe aniverseaza noua ani de la inaugurare, o reteta perfecta pentru o seara ce se anunta a fi memorabila!

"CARGO VINYL" este disponibil pentru  precomanda aici: http://smarturl.it/Cargo-Vinyl-GTM

Poze Poze pentru articole - cargo

Poze Poze pentru articole - cargo

Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul este presat pe 2 viniluri, fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi inseriate, pentru ca fiecare dintre voi sa fie posesor al unui unicat (si pentru a avea o valuare numismatica in timp). Un amendament: albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu contine 12 cantece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul “Noaptea Vrajitoarelor”.

Anul 2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte si realizari, cea mai importanta distinctie, primita din partea publicului, fiind CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMANIA. Membrii trupei au reusit sa adauge la colectia privata mai multe distinctii importante printre care “Ordinul Cultural in Grad de Cavaler” si “Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara”.

Trupa Cargo s-a facut cunoscuta si iubita in Romania cu piese precum “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Ziua Vrajitoarelor” sau “Nu pot trai fara tine”.

"CARGO VINYL" tracklist:

Disc 1

Side A:

1. Ziua Vrajitoarelor

2. Nu pot trai fara tine

3. Anarhia

 

Side B:

1. Aproape de voi

2. Calare pe motoare

3. Spune-mi de ce

 

Disc 2

Side A:

1. Clasa muncitoare

2. Doi pasi

3. Destin

 

Side B:

1. Ielele

2. Nu ma lasa sa-mi fie dor

3. Spiritus Sanctus

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea, adica in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa, in sala: 75 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei: 40 lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

 

Eveniment recomandat de Rock FM.

14.11.2016

Concert Cargo cu lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe

Pe 25 ianuarie Hard Rock Cafe Bucuresti aniverseaza noua ani de la inaugurare printr-un eveniment cu totul special - concertul trupei CARGO! Cu aceasta ocazie, Cavalerii Rockului Romanesc vor lansa un material discografic de exceptie, CARGO VINYL, care va fi destinat colectionarilor si fanilor exclusivisti. Pentru un show total, in fata scenei nu vor fi mese.

Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri si vor fi fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi inseriate, pentru ca fiecare dintre voi sa fie posesor al unui unicat (si pentru a avea o valuare numismatica in timp). Un amendament: albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu contine 12 cantece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul "Noaptea Vrajitoarelor".

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte si realizari, adaugand la colectia privata mai multe distinctii importante printre care: Ordinul Cultural in Grad de Cavaler, Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara si, de departe cea mai importanta distinctie, primita din partea publicului: CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMaNIA.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1500 de puncte www.iabilet.ro/retea, adica in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa, in sala: 75 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei: 40 lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Eveniment recomandat de Rock FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook