Concert Cargo la Rock Summer Weekend


01 August 2020
Timisoara - Anette Resort - Summer Pool
Pret: 45-90

Daca va e dor de concertele live si de serile calduroase de vara petrecute in aer liber cu gasca, va asteptam sa petreceti un weekend intreg pe ritmuri de muzica rock, alaturi de doua trupe speciale: COMPACT si CARGO.

LOCATIE & ACCES

Concertele vor aveam loc la piscina, in curtea Anette Resort, amenajata special cu sezlonguri pentru a respecta toate masurile de protectie si distantare sociala si care reprezinta locatia perfecta pentru a petrece pana in zori.

In incinta locatiei se pot consuma preparate sau bauturi de la restaurant. De asemenea, va punem la dispozitie o parcare speciala si cazare. Puteti opta sa petreceti restul noptii la Anette Resort, in limita locurilor disponibile, sau in spatiile speciale de camping pentru rulote si corturi in incinta stadionului Fortuna, exact langa locatie. 

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook