Concert Cargo si Bucium la Famagusta, Vama Veche

04 August 2017 - 05 August 2017
Vama Veche - Famagusta
Pret: 20 - 50 Lei

Cargo si Bucium vor aduce spiritul rock in weekendul acesta, la malul marii Famagusta Vama Veche, weekendul acesta vineri 4 august si sambata 5 august!

Famagusta este situate pe strada Steaua de Mare nr. 4, intre Bibi Bistro si Bolo Steak House, perpendiculara  pe strada Ion Creanga.B

Vineri 4 august ora 21.30

CARGO invita fanii si iubitorii muzicii rock, vineri 4 august in Vama Veche la Famagusta.

Te asteptam sa fii alaturi de trupele tale preferate si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica, la mal de mare!  Vino sa asculti piese precum: “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi.... alaturi de Cavalerii Rockului Romanesc - Cargo la Famagusta Vama Veche! Pret 50 lei

Trupa Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Alin Achim – bass, infiintata in 1985 in Timisoara, Trupa Cargo a creionat nenumarate piese care sunt cantate impreuna cu publicul, au realizat nenumarate concerte si evenimente speciale. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a trupei: http://www.facebook.com/cargorock.

Poze Poze pentru articole - bucium

Sambata 5 august, ora 21.30

Bucium te invita la o seara ROOOCK, cu influente folk, ambiental si metal simfonic, sambata 5 august in Vama Veche la Famagusta.

Famagusta invie rockul de calitate in Vama Veche alaturi de Cargo si Bucium, vineri 4 august si sambata 5 august! Pret 20 lei.

Info si rezervari la 0770727126Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook