Concert caritabil Celelalte Cuvinte la Constanta

06 Aprilie 2014
Constanta - Club Doors
Pret: 35 Lei

Dupa succesul inregistrat cu spectacolul acustic Trup si Suflet de la Bucuresti, trupa-legenda a rock-ului romanesc porneste in turneu national si ajunge la Constanta, la Doors Club, prin Proiectul “Music for Autism”.

Celelalte Cuvinte va prezenta, in premiera absoluta, conceptul de rock acustic "Trup i Suflet", in data de 6 apilie, de la ora 21.00.

Concertul va avea doua reprize: prima va fi dedicata pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte in forta, cu hiturile rock care i-au consacrat.

In mai mult de trei decenii, Calin Pop (chitara, voce principala), Marcel Breazu (chitara bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) si Ovidiu Rosu (inginer de sunet), au adunat nenumarate ore de repetiii, inregistrari; intalnirile cu publicul fiind intotdeauna evenimente speciale. De o insemnatate aparte atat pentru trupa cat si pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multa daruire, multe provocari pentru spirit, dar si mangaieri pentru suflet.

Conceptul concertului acustic prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera diferita. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie va fi intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop.

Ineditul abordarii se va face simtit nu doar in plan muzical. Cu note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock din Constanta la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup si Suflet” - un spectacol dedicat mareiei muzicii.

Fondurile stranse in urma acestei noi etape a proiectului “Music for Autism” va ajuta  la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva  “Albatros” Constanta. De asemenea, o parte din fondurile adunate vor fi donate   Asociatiei Hipoterapia.

Pretul unui bilet este de 35 de lei. Rezervari se pot face la 0763 66 16 220763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari

Partenerii care sustin  Campania “Music for Autism” in acest concert sunt Junkers Design,  CSL Constanta,  London Pub, Hotel Palace, Doors Club.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook