Concert caritabil Trapped In Sin si Game On Band in Craiova

17 Martie 2017
Craiova - Casa de Cultura a Studentilor
Pret: Donatie

Un grup de studenti din Craiova a anuntat un concert pentru victimele accidentelor rutiere, drept urmare a decesului unei persoane din mediul universitar, in urma unui tragic accident de masina in apropierea localitatii valcene Caineni, in urma caruia a mai fost vatamata o persoana, aflata in acest moment in stare critica la Spitalul Bagdassar din Bucuresti.

In urma discutiilor cu familiile lovite de tragedie s-a decis conform vointei lor sa fie redirectionat concertul sub forma unei campanii de avertizare asupra pericolelor din trafic si a consecintelor accidentelor rutiere.

Evenimentul special va avea loc in data de 17 martie 2017, ora 19.00, in cadrul Casei de Cultura a Studentilor din orasul Craiova, cu sprijinul Liceului de Arta Marin Sorescu, al Asociatiei Legal Drive si al Asociatiei Allons-Y, unde vor concerta formatiile Trapped In Sin si Game On Band, alaturi de partcipantii Mary Rose, Lorenzo Iosif si Andreea Maria. 

Intrarea se face pe baza de donatie, iar toti banii stransi vor fi donati victimei Diaconescu stefanita Adrian. Donatii se pot face si in contul sau personal: 

RO65BTRL01701201733699XX (Banca Transilvania). 

Eveniment Facebook: https://web.facebook.com/events/1109652339146561/

ASFALTUL NU IARTA, SIGURANTA IN TRAFIC INSEAMNA VIATA.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook