Concert Celelalte Cuvinte - "Trup si Suflet"- la Craiova, pe 11 decembrie

11 Decembrie 2013
Craiova - Cafe Teatru Play

Dupa succesul inregistrat cu spectacolul acustic Trup si Suflet de la Bucuresti, trupa-legenda a rock-ului romanesc porneste in turneu national.

Primele doua concerte anuntate sunt la Craiova, in data de 11 decembrie, la Cafe Teatru Play si la Pitesti, in data de 13 decembrie, la Club Live. Urmatoarele date din turneu vor fi anuntate in curand.

Celelalte Cuvinte va aniversa cu ocazia acestor concerte 32 de ani de cariera si va prezenta conceptul de rock acustic "Trup si Suflet".

Concertele vor avea doua reprize: prima va fi dedicata pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte in forta, cu hiturile rock care i-au consacrat.

In mai mult de trei decenii, Calin Pop (chitara, voce principala), Marcel Breazu (chitara bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) si Ovidiu Rosu (inginer de sunet), au adunat nenumarate ore de repetiii, inregistrari; intalnirile cu publicul fiind intotdeauna evenimente speciale. De o insemnatate aparte atat pentru trupa cat si pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multa daruire, multe provocari pentru spirit, dar si mangaieri pentru suflet.

Conceptul concertului acustic prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera diferita. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percuie va fi intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop.

Ineditul abordarii se va face simit nu doar in plan muzical. Cu note de sobrietate si elegana, conceptul intregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock din tara la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup si Suflet” - un spectacol dedicat mareiei muzicii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook