Concert Christ Agony si Eternal Samhain live in Timisoara

28 Aprilie 2017
Timisoara - Club Daos
Pret: 25 Lei

Miercuri, 28 aprilie 2017, orele 21:00 R&R Booking Romania va invita in Club Daos din Timisoara pentru a fi alaturi de polonezii de la Christ Agony si italinii de la Eternal Samhain la un concert electrizant pe care il anunta acestia.

Fb event: www.facebook.com/events/263040640803037/ 

Bilete: 25 lei

 

Christ Agony – Polonia

Christ Agony, veteranii black metal-ului polonez revin in Romania, dupa o pauza de 5 ani, pe data de 26 aprilie 2017, in Club Daos din Timisoara. Acestia vor prezenta noul album, "Legacy", lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, material ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucand in prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei. Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilatii sau albume live, consacrand trupa ca un pilon de rezistenta in miscarea black metal internationala.

Video link:

www.youtube.com/watch?v=IVQfv_Pd-5U  

www.youtube.com/watch?v=MQ6ZikZfnuk

 

Eternal Samhain – Italia 

ETERNAL SAMHAIN s-a format in octombrie 2006, iar vocalul Taliesin a continuat cu perseverenta, in ciuda mai multor schimbari ale componentei. De-a lungul timpului, stilul si influentele s-au mai schimbat, datorita membrilor care se schimbau foarte des. In 2011 a fost lansat Obscuritatis Principium, un EP cu 4 piese, produs de Arges Production. In 2016 trupa lanseaza primul album full-length, Storyteller of the Sunset and the Dawn, material primit foarte bine de catre fanii genului. 

Video Link:

www.youtube.com/watch?v=KAfZc7YlwWA Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook