Concert Cryptopsy si Terminal Prospect la Bucuresti


30 Iunie 2013
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 50 lei

18.06.2013

Concert Cryptopsy pe 30 iunie in Club Fabrica din Bucuresti

Axa Valaha Productions & Ribcage Booking anunta o vara fierbinte, ce va include trei concerte cu trei trupe esentiale ale scenei metal extreme in mai putin de o luna, primul dintre acestea aducand pentru prima data, exclusiv la Bucuresti, legendara trupa canadiana CRYPTOPSY, acest gigant creativ si devastator al metalului hyperblast / grindcore, caracterizat de o maturitate compozitionala si de un profesionalism instrumental greu de egalat in teritoriul carnagiului auditiv terminal.Cei care s-au asezat pe tronul suveranilor death canadieni inca din 1998, de la «Whisper Supremacy » ii vor multumi cu siguranta pana si pe cei mai incersunati admiratori ai feroneriei death grind. www.cryptopsy.ca

CRYPTOPSY va ajunge in premiera la Bucuresti, duminica 30 iunie 2013, de la ora 20.00, in clubul FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50). Pretul unui bilet la acest concert va fi de 50 de lei, disponibil numai in seara concertului, la intrare.

In deschiderea concertului, alaturi de trupa suedeza TERMINAL PROSPECT, un amestec modern de thrash metal si death metal melodic, influentat decisiv de vechile albume Soilwork, In Flames sau Dark Tranquility, va evolua trupa brasoveana COINS AS PORTRAITS, un exemplu de grindcore brutal si experimental ce implica timpi si metrici neobisnuite, disonante si structuri compozitionale neconventionale.

www.terminalprospect.com
www.coinsasportraits.bandcamp.com

In seara concertului Cryptopsy, va fi disponibila si oferta care include bilete la toate cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions si Ribcage Booking le organizeaza in aceasta vara, anume Cryptopsy (30 iunie 2013), Exhumed (13 iulie 2013) si Agathocles (20 iulie 2013), toate cele trei concerte la pretul total de 90 de lei. Cei interesati pot solicita oferta la intrare. Mai multe informatii la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776.

09.05.2013

Concert Cryptopsy si Terminal Prospect la Bucuresti

Axa Valaha Productions & Ribcage Booking anunta o vara fierbinte, ce va include trei concerte cu trei trupe esentiale ale scenei metal extreme in mai putin de o luna, primul dintre acestea aducand pentru prima data, exclusiv la Bucuresti, legendara trupa canadiana CRYPTOPSY, acest gigant creativ si devastator al metalului hyperblast / grindcore, caracterizat de o maturitate compozitionala si de un profesionalism instrumental greu de egalat in teritoriul carnagiului auditiv terminal.

Cei care s-au asezat pe tronul suveranilor death canadieni inca din 1998, de la Whisper Supremacy ii vor multumi cu siguranta pana si pe cei mai incersunati admiratori ai feroneriei death grind.

Dupa ce Cryptopsy va vizita pe rand toate marile festivaluri europene, va ajunge in premiera la Bucuresti, duminica 30 iunie 2013, de la ora 20.00, locatia concertului urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp.

Pretul unui bilet la acest concert va fi de 50 de lei, disponibil numai la intrare.

In deschiderea concertului, singura trupa anuntata momentan este trupa suedeza TERMINAL PROSPECT, un amestec modern de thrash metal si death metal melodic, influentat decisiv de vechile albume Soilwork, In Flames sau Dark Tranquility, de asemenea in premiera in Romania.

www.cryptopsy.ca
www.terminalprospect.com 

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook