Concert DARVAZA + Nubivagant + mtba | Quantic 11.02.2023

Concert DARVAZA + Nubivagant + mtba | Quantic 11.02.2023

11 Februarie 2023
Bucuresti - Clubn Quantic
Pret: 80

Cu multi-talentatul instrumentist italian Omega (Fides Inversa, Chaos Invocation, Blut Aus Nord, Kult, Frostmoon Eclipse, Nubivagant) care manipuleaza toate instrumentele si are o  voce norvegiana specifica, alaturi de Wraath (Behexen, Ritual Death, Iapa, Celestial Bloodshed, Kaosritual si One Tail, One Head) care se ocupa de vocea principala, Darvaza este intr-adevar o alianta nesfanta facuta demna de ascultat.

 
Dupa trei EP-uri scoase prin Terratur Possessions din Norvegia; „The Downward Descent” (2015), „The Silver Chalice” (2016) si „Darkness In Turmoil” (2018), este timpul pentru debutul noului album intitulat „Ascending Into Perdition” (2022)! Albumul arata o evolutie naturala pentru trupa, cu un accent mai mare pe productie, avand si un tracklist variat si dinamic, fara a se indeparta vreodata de ceea ce a fost intotdeauna fundatia trupei.
 
Fara trucuri, fara prostii: Pure Black Metal Devotion.
 
NUBIVAGANT (care inseamna miscare prin nori/aer) este proiectul solo al lui Omega, bateristul BLUT AUS NORD, CHAOS INVOCATION si DARVAZA.NUBIVAGANT a aparut in 2020 odata cu debutul Roaring Eye si a prezentat o varianta hipnotica, atmosferica de black metal, care a subliniat riff-uri repetitive si tobe unice, acompaniate de un cantec sumbru care emana un ton intunecat si eteric. Doi ani mai tarziu, Omega s-a intors cu al doilea material Nubivagant, The Wheel and the Universe, lansat in 21 iunie prin Amor Fati Productions, care rafineaza elementele albumului sau anterior si ofera o atmosfera si mai mistica si captivanta.
 
* Accesul copiilor cu varsta de pana la 7 ani inclusiv este gratuita daca sunt insotiti de un parinte care detine un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
 
 Accesul copiilor cu varsta de pana la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si daca sunt insotiti de un parinte care detine un bilet valabil de acces.
 
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
 
Minorilor le este interzisa servirea si consumul de bauturi alcoolice.
 
Este permis accesul cu animale de companie cu conditia respectarii regulamentului privind animalele de companie in spatiul public (animalele vor fi tinute in lesa, cainii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poarta botnita etc.).
 
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participantilor ori pentru eventuale pagube produse.
 
Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre si ale partenerilor, iar unele pot contine, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezinta acordul implicit pentru folosirea lor in aceste scopuri.
 
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
 
Evenimentul poate suferi modificari in functie de conditiile meteorologice.
 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
 
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul in conformitate cu prevederile aflate in vigoare.
 
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
 
 
 
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f