Concert DEICIDE la Bucuresti in Studio Martin in luna mai


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Test Test Poze Deicide Poze Deicide
Adauga si tu o poza

30 Mai 2010
Bucuresti - Studio Martin
Pret: 66 RON

Castiga 3 bilete la concertul Deicide de la Bucuresti

 

Biletele pentru concertul DEICIDE si Avatar + guests din data de 30 Mai 2010 (Bucuresti, Studio Martin) vor fi puse in vanzare pe data de 1 martie: primele 100 de bilete vor fi la pretul de 66 RON, urmatoarele bilete la pretul 78 RON. Numarul total de bilete este de 500.

Acestea se vor gasi la Titus (Bestial Rec tel: 0722814991 / e-mail: titus@bestial.ro) si la membri staffului Hatework ( telefon 0728328032).

Biletele se pot comanda si ramburs prin posta, la aceeasi adresa de mail Hatework (sunt scutite de taxe postale comenzile de peste 4 bilete).

Reamintim cateva detalii despre Avatar.

Avatar este una dintre cele mai vechi si constante trupe de metal autohtone. Din 1996, cand a luat fiinta Avatar, craiovenii nu au incetat sa se reinventeze. Abordarea a evoluat de la metalul tehnic-experimental al primelor demouri la un melodic death metal foarte energic, fiind incontestabil un nume de referinta pentru evolutia genului in Romania. Nu intamplator, primele doua produse Avatar au cunoscut vanzari de peste 3000 de exemplare, si, de asemeni, nu intamplator, este trupa emblematica ce a aparut pe coperta Death Metal Lexiconului publicat in 2001.

Dupa 2000 au impartit scena cu nume precum: Megadeth, Pungent Stench, Sepultura, Samael, Debauchery, Rotting Christ, Behemoth si multe altele, atat in evenimente din Romania, cat si in aparitiile live de peste hotare. Pasul major facut de Avatar in 2010, a fost pregatirea celui mai recent material "Subjects Of The Same Suffering", a carui prioritate a fost calitatea finala, cooptandu-I, alaturi de ei, pe celebrul Tue Madsen (Heaven Shall Burn, The Haunted, Aborted, Dark Tranquility, Behemoth, etc), pe Marius Costache (recording engineer) si pe deja atat de cunoscutul Costin Chioreanu de la Twilight13media (Grave, Centinex, Foscor, Running Wild, Absu, etc).

Avatar vor putea fi urmariti pe 30 mai, ca support-act pentru Deicide, intr-un recital special de aproape o ora.

http://www.myspace.com/avataromania

Vom anunta in zilele ce urmeaza cel putin inca o trupa care va evolua in cadrul evenimentului din 30 mai.

The Beast in The East Tour ajunge in Romania. Hatework te invita la concertul anului in materie de metal extrem: DEICIDE vor concerta duminica, 30 mai 2010 la Bucuresti in clubul Studio Martin.

Deicide au pornit la drum in 1987, in Tampa, Florida, atunci cand Brian Hoffman a raspuns unui anunt publicat de Glen Benton prin care acesta cauta chitarist pentru o trupa care avea sa se numeasca initial Amon, apoi Carnage si doar in 1989 sa se intituleze Deicide.

Contractul cu Roadrunner Records a sosit in 1989, cand se spune ca Benton l-a abordat in stilul propriu pe Monte Connors (reprezentat al casei de productie) spunandu-I “Sign us, you fucking asshole!”, abordare care a dus in mai putin de doua zile la definitivarea conditiilor de colaborare si la inceputul unei ascensiuni indiscutabile a lui Benton & co.

Diferentele principiale dintre Benton si fratii Brian si Eric Hoffman (care tineau in general de faptul ca Hoffman brothers erau crestini) au dus la o despartire rasunatoare in 2004. Nimeni nu poate contesta faptul ca influenta fratilor Hoffman asupra muzicii Deicide a fost una majora, sound-ul general al trupei fiind direct legat de partile de chitari ale acestora.

Ulterior momentului 2004, s-au alaturat Deicide: Jack Owen (ex Cannibal Corpse), Dave Suzuki (Vital Remains) si Ralph Santolla (Death). La tobe a ramas acelasi Steve Asheim.

La Bucuresti vom avea parte de un Deicide in formula: Glen Benton, Jack Owen, Kevin Quirion si Steve Asheim (cei doi din urma fiind deja cunoscuti publicului roman dupa concertul Order of Ennead din mai 2009).

In cadrul evenimentul din 30 mai, vor urca pe scena alaturi de Deicide craiovenii de la AVATAR.

Detalii legate de biletele pentru acest eveniment vor fi comunicate in urmatoarele zile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook