Concert Depeche Mode

Concert Depeche Mode

26 Iulie 2023
Bucuresti - Arena Nationala
Pret: 220.50

Depeche Mode revin la Bucuresti pe 26 iulie pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” i va avea loc la Arena Naionala, in cadrul unul eveniment organizat de Emagic. Biletele vor fi disponibile incepand de vineri, 7 octombrie, ora 10:00.

Fanii Depeche Mode inscrii pe iaBilet AU ACCES LA PRESALE INCEPAND CU 5 OCTOMBRIE, ORA 10:00, cu ajutorul codului primit pe email.

Depeche Mode, inclui in 2020 pe lista “Rock & Roll Hall of Fame”, au anunat astazi, in cadrul unei conferine de presa susinute la Berlin, lansarea unui nou album, urmata de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ i se va lansa in primavara lui 2023.

Discutand despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am inceput lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. Dupa pierderea lui Fletch, am decis sa continuam, fiind convini ca el asta i-ar fi dorit, iar acest lucru nu a facut decat sa confere proiectului o semnificaie aparte”.

“Lui Fletch i-ar fi placut la nebunie acest album. Suntem nerabdatori sa impartaim acest material cu voi i de abia ateptam sa vi-l prezentam live in concertele de anul viitor” – a adaugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode i primul dupa mai bine de cinci ani. Cel mai recent i cel mai indelungat turneu Depeche Mode - “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa in faa a peste 3 milioane de fani, atat in Europa, cat i in America de Nord.

Printre arile norocoase s-a aflat i Romania, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

Biletele se pun in vanzare vineri de la ora 10:00 pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet, aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f