Concert DESTRUCTION si NERVOSA in club Fabrica, Bucuresti


31 Ianuarie 2017 - 31 Ianuarie 2016
Bucuresti - Club Fabrica
Pret: 55 - 65 Lei

07.12.2016

Rezet vor canta in deschiderea concertului Destruction din Fabrica

Inceputul anului 2017 ii prinde pe thrash metalistii de la DESTRUCTION in plin turneu european in mai multe tari europene, printre care si Romania. Astfel, trupa germana va concerta in tara noastra  in data de 31 ianuarie, in club Fabrica din Bucuresti, pentru un concert special de prezentare al ultimului material discografic intitulat „Under Attack”.

Alaturi de NERVOSA (Brazilia), o alta trupa care va deschide concertul DESTRUCTION (Germania) este REZET (Germania).

REZET

Fondata in 2003 in Schleswig, Germania, muzica celor de la REZET este inspirata din „mai marii” thrash metal-ului, Metallica, Megadeth si Slayer, trupa avand deja la activ trei albume de studio, printre care “Have Gun, Will Travel” (2010), “Civic Nightmares” (2012) si “Reality Is A Lie”(2016). De-a lungul timpului, Rezet a sustinut cateva turnee europene, dar si unul in SUA si a concertat la diferite festivaluri importante din Europa precum Headbangers Open Air si la Wacken Open Air in 2009 si 2010, devenind, la vremea aceea, una din cele mai importante trupe tinere de tharsh metal.

DESTRUCTION

Format in 1982 sub numele Knight of Demon, grupul ce avea sa-si schimbe numele in Destructiondupa doi ani a devenit repede unul dintre numele cele mai populare din underground. Primul album, „Infernal Overkill”, este socotit astazi un pilon al thrash-ului european, insa, paradoxal, cu cat trupa era mai apreciata de armate de tineri fani, cu atat succesul comercial intarzia sa apara. Thrash-ul crud, rapid si foarte agresiv, a lasat totusi loc pentru cateva experimente pe al doilea LP, „Release from Agony” (1987), insa la doi ani dupa aceea solistul vocal-basist Marcel Schirmer („Schmier”) a parasit trupa. Desi chitaristul Mike Sifringer a continuat aventura fara el, adevarata revenire a thrasherilor teutoni a avut loc la inceputul anilor 2000, cand, prin intoarcerea solistului vocal, cei doi membri-fondatori au reluat colaborarea intr-o directie mai thrash decat oricand.

Cei care doresc sa castige o sesiune de meet & greet cu membrii trupelor Destruction si Nervosa pot citi mai multe aici: http://maximumrock.ro/castiga-o-sesiune-meet-greet-cu-destruction-si-nervosa/

 
24.11.2016

Concert DESTRUCTION si NERVOSA in club Fabrica, Bucuresti

Pentru amatorii sonoritatilor de thrash metal si nu numai, trupa germana DESTRUCTION revine in Romania, in data de 31.01.2017, la Club Fabrica din Bucuresti, pentru un concert special de prezentare a ultimului material discografic intitulat „Under Attack”.

Prima formatie anuntata oficial care va canta in deschiderea germanilor se numeste NERVOSA si vine din Brazilia. O noua trupa va fi anuntata in scurt timp.

Event:  Destruction, Nervosa / Club Fabrica, Bucuresti

Daca aproape toata lumea a auzit de „The Big 4 of Thrash Metal”, iubitorii genului stiu ca pe langa trupele americane exista si o tripleta de aur a thrash-ului german, formata din Kreator, Sodom si... Destruction (unii vorbesc si aici de patru trupe, adaugand Tankard).

Format in 1982 sub numele Knight of Demon, grupul avea sa-si schimbe numele in Destruction dupa doi ani, timp in care a devenit repede unul dintre numele cele mai populare din underground. Primul album, „Infernal Overkill”, este socotit astazi un pilon al thrash-ului european, insa, paradoxal, cu cat trupa era mai apreciata de armate de tineri fani, cu atat succesul comercial intarzia sa apara. Thrash-ul crud, rapid si foarte agresiv, a lasat totusi loc pentru cateva experimente pe al doilea LP, „Release from Agony” (1987), insa la doi ani dupa aceea solistul vocal-basist Marcel Schirmer („Schmier”) a parasit trupa. Desi chitaristul Mike Sifringer a continuat aventura fara el, adevarata revenire a thrasherilor teutoni a avut loc la inceputul anilor 2000, cand, prin intoarcerea solistului vocal, cei doi membri-fondatori au reluat colaborarea intr-o directie mai thrash decat oricand.

Functionand in cea mai mare parte a carierei sub forma de trio, Destruction si-a pastrat statutul legendar intre fanii genului dar a fost si una dintre principalele influente ale valului de black-metal norvegian din anii 1990. Cu un contract solid semnat cu Nuclear Blast, trupa continua sa scoata albume – cel mai recent, „Under Attack”, a fost lansat in mai 2016 – si sa fie foarte apreciata pentru prestatiile live in care canta fara compromis, indiferent ca are in fata 10 000 de oameni sau doar doua sute.

S-a pus in vanzare un numar limitat de bilete (doar 300 bucati), iar acestea se pot achizitiona la preturile:

55 lei - primele 100 de bucati 

65 lei - restul biletelor in limita disponibilitatii

Cei care doresc sa castige o sesiune de meet & greet cu cele doua trupe (Destruction & Nervosa) pot accesa link-ul urmator: http://maximumrock.ro/castiga-o-sesiune-meet-greet-cu-destruction-si-nervosa/

Eveniment organizat de Maximum Rock Romania si Promusic EventsDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook