Concert Dire Straits pe 12 decembrie la Cluj-Napoca

12 Decembrie 2017
Cluj Napoca - Sala Polivalenta
Pret: 60-300 Lei

Dupa succesul fulminant inregistrat in trecut – doua concerte sold-out la Timisoara si Bucuresti si numeroase reactii entuziaste primite din partea publicului la Cluj-Napoca – Dire Straits Experience a ales sa aniverseze 40 de ani de la lansarea “Sultans of Swing” prin 3 concerte in tara noastra.

Astfel, formatia va concerta pe 10 decembrie la Filarmonica Banatul (Timisoara), pe 11 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti si pe 12 decembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Mai bine de 20 de ani au trecut de cand membrii Dire Straits au ales sa urmeze cai diferite, lasand in urma un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compozitii si prestatii live de la rasaritul rock-ului incoace.

Nostalgia vechilor fani Dire Straits, dar si curiozitatea si dorinta arzatoare ale celor tineri de a asculta live piese de referinta din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, in cadrul unui concert caritabil desfasurat la Royal Albert Hall. Locul lui Mark Knopfler a fost ocupat de Terence Reis, un artist desavarsit, caracterizat de Chris White astfel:

“Cand am pus bazele unei formatii alaturi de care sa cant piesele Dire Straits in cadrul concertului de la Royal Albert Hall, nu am crezut ca este posibil sa gasesc pe cineva care sa ia locul lui Mark fara a parea un impostor. Am gresit.

in Terence Reis cred ca am gasit prima persoana de pe planeta care sa poata canta ca Mark, dar care sa isi mentina, totodata, propria identitate si integritate. Datorita respectului sau fata de Knopfler, Terence este capabil sa interpreteze piesele intr-o maniera onesta care permit energiei si talentului sa se afirme. Fara Terence, nu am putea functiona.”

Astazi, The Straits a devenit The Dire Straits Experience, un pilon al muzicii rock de calitate, care reuseste sa mentina in viata universul mult iubit creat de Dire Straits.

Membrilor originali Chris White & Chris Whitten si lui Terence Reis li se alatura instrumentisti din elita industriei muzicale care colaboreaza individual cu artisti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison sau David Gilmour.

Show-ul The Dire Straits Experience este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune si pentru toti cei care vor sa guste putin din istoria glorioasa a unuia dintre cele mai importante si influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Biletele sunt disponibile dupa cum urmeaza:

Timisoara – Filarmonica Banatul – 10 decembrie

Categoria VIP  - 390 de lei

Categoria Premium – 290 de lei

Categoria I – 190 de lei

Categoria a II-a – 100 de lei

 

Bucuresti – Sala Palatului – 11 decembrie

Categoria VIP – 345 de lei

Categoria I – 240 de lei

Categoria a II-a – 175 de lei

Categoria a III-a – 115 de lei

Categoria a IV-a -  85 de lei

 

Cluj-Napoca – Sala Polivalenta – 12 decembrie

VIP - 300 de lei

Categoria I – 250 de lei

Categoria II – 180 de lei

Categoria III – 100 de lei

Categoria IV – 75 de lei

Categoria V – 60 de leiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook