Concert Dream Theater in Romania la Romexpo pe 28 iulie


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Dream Theater Dream Theater Dream Theater Dream Theater
Adauga si tu o poza

28 Iulie 2014
Bucuresti - Romexpo

29.07.2014

Dream Theater: Poze, poze cu publicul si making of (video)

 Miluta Flueras, fotograf oficial METALHEAD , a postat online un videoclip "making of" al experientei legate de concertul Dream Theater, care a avut loc aseara, la Romexpo Bucuresti. 

 Pe langa filmarea cu pricina, pe care o puteti urmari mai jos, va invitam sa vizualizati si galeria foto a evenimentului dar si poze cu publicul

 Poze Concert Dream Theater in Romania

Poze cu publicul de la Dream Theater

 

 

 Pentru mai multe galerii de la evenimente de gen, si nu numai,  semnat de Miluta Flueras, accesati www.miluta.ro.

23.07.2014

Program si reguli de acces Dream Theater

 

Au mai rams doar cateva zile pana la unul dintre cele mai ateptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie ,ora 20:00 la Romexpo.
Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B incepand cu ora 18:30, publicul fiind rugat sa respecte cu strictee regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.


Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca ii achiziioneaza din nou bilet.


Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere susinute de bee, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale .


Pretul unui jeton este de 6 lei, berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.


Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas i Cartureti i online pe www.eventim.ro.. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 460 lei – categoria VIP, 220 de lei – categoria Golden Circle, 140 de lei categoria Nromal Circle.


Cum poti ajunge la concertul Dream Theater de la Romexpo: 
- tramvai: 41 si 42;
- linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
- metrou: Statia Aviatorilor.

11.04.2014

Concertul Dream Theater - Experienta audio-vizuala absoluta

 Cu peste 30 de ani de muzica si 12 albume de studio in spate, Dream Theater continua sa-si uimeasca fanii cu piese inovative, concepte bine  gandite si  servite  in  prestatiile  live fara cusur. Pe masura ce timpul a trecut, show-rile live au devenit din ce  in ce mai  complexe, imbogatind experienta spectatorilor nu numai cu piesele de exceptie Dream Theater , dar si cu un ansamblu de lumini, imagini i efecte vizuale, prezentandu-se pe scena la un nivel colosal. 

Intr-un interviu acordat recent pentru Classic Rock Russia, vocalul James Labrie  dezvaluie  cateva  lucruri interesante legate de ceea ce inseamna showul "Along For The Ride" An Evening With Dream Theater Tour 2014: “Cel mai important aspect pe care il avem in vedere este, bineinteles, muzica. Nu ar avea niciun rost sa alcatuim latura vizuala daca nu am avea piesele care sa rezoneze cu ascultatorii. Dar partea care ne entuziasmeaza cel mai mult este ca muzica noastra se preteaza unei imagistici extraordinare. Astfel, ansamblul de muzica insotita de efecte vizuale imbogatete i vine in sprijinul mesajului pe care incercam sa il transmitem pe plan muzical si cu ajutorul versurilor noastre.”

Interviul integral il gasiti accesand link-ul urmator:  http://www.youtube.com/watch?v=BhGukovYoLQ

Dream Theater, cea mai buna trupa de rock progresiv, revine in  Romania, dupa 12 ani, pe 28 iulie 2014, la Romexpo in Bucuresti. Concertul face parte dintr-un amplu turneu, intitulat “Along for the Ride” – An evening with Dream Theater Tour 2014″. 

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange,  Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

10.03.2014

Concert Dream Theater in Romania la Romexpo pe 28 iulie

Dream Theater, cea mai buna trupa de progressive rock din toate timpurile, revine in Romania, dupa 12 ani. Experienta suprema Dream Theater se traieste pe 28 iulie, la Romexpo. Show-ul face parte dintr-un amplu turneu, intitulat “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul show-ului este de a introduce fanii total in lumea Dream Theater, purtandu-i intr-o incursiune muzicala ce va cuprinde toate hit-urile trupei, care este un colos al rock-ului. 

Artistii promit o experienta incredibila, cea mai intensa de pana acum si de aceea au pus la punct o productie grandioasa pe care o vor prezenta fanilor din Romania. Va fi un show profund, cu stimuli atat auditivi, cat si vizuali, iar publicul va simti ca a intrat in dimensiunea Dream Theater din prima clipa. Sunetul inegalabil al muzicii Dream Theater va fi potentat de efecte tehnice, show de lumini si imagini video, care vor crea o atmosfera incredibila si indimenticabila.

De peste un sfert de secol, Dream Theater sustine turnee lungi in toata lumea, uimind de fiecare data fanii cu show-uri din ce in ce mai mari si mai complexe. Trupa este renumita pentru componenta sa, din care fac parte instrumentisti ilustri, premiati de revistele de specialitate. Anul trecut, Dream Theater a lansat cel de-al 12-lea album din cariera, cu Mike Mangini integrat de la inceput in procesul creator. Albumul a fost primit cu entuziasm de public si de critici, care l-au numit: “Exceptional, un album care te trimite intr-o alta dimensiune muzicala, un taram cosmic rezervat celor mai buni”. In prima saptamana de la lansare, albumul a ajuns pe locul 7 in topul Bilboard 200, devenind a doua cea mai buna pozitionare din istoria trupei. La sfarsitul anului, single-ul “The Enemy Inside” este nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Metal Performance, devenind cea ce-a doua nominalizare la Grammy din istoria trupei. Piesa a intrat in topul Billboard Hard Rock Albums direct pe locul 1.

Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. Din respect pentru public si pentru ca fanii sa experimenteze cu adevarat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos in vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele se vor pune in vanzare marti, 11 martie, in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas i Cartureti i online pe www.eventim.ro.

Evenimentul “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour” in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.
 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook