Concert Eros Ramazzotti

Concert Eros Ramazzotti

23 Aprilie 2023
Bucuresti - Sala Palatului
Pret: 266,41

 Eros Ramazzotti canta pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din Bucuresti.

Eros Ramazzotti este, fara indoiala, unul dintre cei mai de succes artisti, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite in intreaga lume: 70 de milioane de discuri vandute, 2 miliarde de streamuri si aproape 2 miliarde de vizualizari pe YouTube. 
 
Dupa 14 albume de studio, turnee europene si mondiale complet epuizate, nenumarate premii, certificari si recunoasteri, acum isi aniverseaza 35 de ani de cariera cu WORLD TOUR PREMIÈRE - zece avanpremiere exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistica si muzicala, in cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, incepand cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena si Cezareea.
 
In noiembrie 2021, a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistica din intreaga lume: un acord intre Radiorama– compania mostenita care produce toata opera artistica a lui Ramazzotti– si Vertigo, o companie italiana care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment. Pentru prima data, un artist italian a incheiat un parteneriat cu o singura entitate, lider in domeniul productiei live, pentru toate aspectele carierei sale.
 
Ultimul album nelansat de Eros, care contine piese inedite, „Vita ce n’è” dateaza din 2018, a fost urmat de un turneu colosal de peste 90 de spectacole in 32 de tari din intreaga lume, „Vita Ce N’è World Tour”, care a inceput la Olympiahalle din München cu o performanta de dublu sold out. Albumul marcheaza inceputul proiectului de remasterizare si reeditare pe vinil si in format digital a discurilor care i-au marcat calatoria artistica, o calatorie muzicala prin multe etape diferite, menita pentru a redescoperi un catalog atemporal: „Dove C’è Musica”, „Nuovi”. Eroi”, „Tutte Storie”, „ER9S”, „Stilelibero”, „In Ogni Senso”, „In Certi Momenti”.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 
 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:f